DeathZone Публикувано Февруари 4, 2005 Публикувано Февруари 4, 2005 (Редактирано) Реших да постна това мое творение просто защтото ми се иска тук да се качват повече и по разнообразни неща.Струва ми се че и аз все го избивам на по твърдо и така сега ми се иска да видя дали ще ви хареса нещо по различно ) Funky за съжаление е достъпно само в БГ но в неделя ще го кача на място дето да е дотъпно навсякъде Редактирано Февруари 4, 2005 от DeathZone Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 хаха пич ебаваш ли се, парчето е страхотно. радвам се да чуя нещо такова във форума. ти ли си програмирал подложката ? уникална е, като истинска мое лично мнение - опитай се да изсвириш солото с малко по-малко драйв, и не бацай такива бързи гамовидни пасажи по ладовете като в последните 30секунди, защо не пробваш да изсвириш хармонизираната темичка с чисти китари, така става малко метълско. мнението ми е само с идея ако искаш да звукнеш още по-джази. иначе като саунд, като бавни сола и програминг ме грабва на макс. навит ли си да направим нещо - ми дадеш подложката да изсвиря и аз нещо отгоре и да видим какво ще стане, ще го постна после тук. няма да го чуеш по радиото, обещавам Цитирай
Rust Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 (Редактирано) funky-то е cool a тия пасажи накрая малко Satch-y звучат Редактирано Февруари 4, 2005 от Rust Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 4, 2005 Автор Отговорено Февруари 4, 2005 става ще го постна без солата днес или утре ... радвам се че ви е харесало ......има какво да се желае ....... верно е за звука .... прав си .... мислех да го презаписвам ... ама кога ше е ... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 не го презаписвай. аз съм противник на презаписването. ако става дума за изсвирване. ако е за саунд и т.н. - ОК. но аз винаги предпочитам да оставям първоначалния вариант дори и с грешките. почнеш ли да го презаписваш се получава едно повтаряне на фрази и идеи, свикваш с подложката и губиш първоначалния заряд от емоции. това си е лично мое мнение а за подложката - супер, ще чакам с нетърпение, ще се получи нещо като виртуален джем сешън Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 парчето е много добро,хитово е,има идея,но наистина като свук е малко кофти(много високи бе братко).яко!само така! Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Много добро, браво! Харесва ми Но както вече ти казаха, има какво да се пипне накрая. А също така и по принцип тая китара може да е не толкова режеща, предполагам на това Пешо вика по-малко драйв, аз не разбирам Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 (Редактирано) Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! Редактирано Февруари 5, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 да!зарибено е както казах,но може да се пипне малко! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Бравооооооооооооооооооооо. Нема да бараш нищо по парчето. Фразите са ти яки! Мани го китаратапешо с гамовидните пасажи! Бъцай само така! Много GROOVE има! Къртиш! Гъзария! пич остави и другите да имат лично мнение, не си последна инстанция в музикалния свят. въпреки, че това си е типично българска черта "мани го тоя бе, кво разбира, аз знам повече" Цитирай
assoass Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 И на мен ми допада парчето! Браво! Интересно е и е наистина доста groovy! Цитирай
Боян Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 /бтв По - изкривена мр3йка не бях виждал/ ... що не бъдете по-искрени бре, хора! Пък, гледам, и уж разбирачи са писали С хвалебствия - най-лесно... Ама така не си помагате един на друг с нищо. :hello: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 Да май доста съм прекалил с нивото верно е , мене ми се иска дами кажеш Бояне какво друго не ти харесва освен високото ново и скапания компресор дето съм сложил , изкривена като свирене или като звук или и двете .... просто наистина ми се иска ваште мнения да ми помагат ... тва е идеята в крайна сметка.И тъй сега поствам трака без моите солови изяви и ще ми е интересно който иска да прасне по нещо отгоре и да го постне.Добре са дошли всички и пианисти и металисти и блусари и джазмени всички .... може да стане много интересно.А после аз лично ще подбера най добрите три изпълнения и ще ги включа в моята частна "Росен Академия".На печеливште отсега честито !!!! (Е последноте беше шега естествено) Асега тва е линка за БГ само (за сега де).Тъй като прецених че май ще стане по меко добавих пиано и малко цигулки .Накрая не съм го фейднал така че всекйи да прави каквото му душа даде.А ето и хармонията. main: Fmaj7 Gmaj7 Fmaj7 Dmaj7 Ebmaj7 chorus: F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9 F7/9 E7/9 Eb7/9 D7/9 Gb7/9/6 дано не съм сгрешил нещо щото е малко по спомени а иначе тези наклонени черти значат че съм добавил съответните степени към основния акорд демек 9-та и в някой случй и 6-та степени.Еми тва е!!!!! Funky Track Цитирай
Recommended Posts