danaya_andreeva Публикувано Април 29, 2014 Публикувано Април 29, 2014 Здравейте ще се радвам да ми напишете мнението си, защото много се колебая Цитирай
danaya_andreeva Отговорено Април 29, 2014 Автор Отговорено Април 29, 2014 Ами кой от двата модела да взема. Шпулата е една, но моделите са различни Цитирай
BorkataIvanov Отговорено Юни 2, 2014 Отговорено Юни 2, 2014 Според мен главата на beta 87c slx е по-добра, особено ако си и с по плътен глас. Цитирай
rockstarr Отговорено Юни 5, 2014 Отговорено Юни 5, 2014 аз пък бих заложил на дигиталния вариянт GLX, принципа на предване на сигнала е на 2,4 Гигахерца, разбирай никакви проблеми със смущения от телефони, патрулки, линейки или съседни микрофони... Цитирай
LP1 Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 Ако мога да дам скромното си мнение, а то е , ме няма смисъл от цифровизиране на сигнала при положение , че след това отново ще се превърне в аналогов (след приемника). Качеството ще бъде същото, а що се отнася до смущения - няма гаранции , че няма да ги има... Все пак когато влезете в тв студио първото нещо е да си изключите телефона , а вече там всичко е цифрово. Ако ти се харчат пари не проблем разбира се. Ако вече си си купила - кажи какво избра и доволна ли си ? Поздрави от мен. Цитирай
Recommended Posts