NamelessOne Публикувано Октомври 15, 2006 Публикувано Октомври 15, 2006 1)nickname: nameless (с няколко вариации), иначе се казвам Мартин, от София съм бла-бла-бла... 2)Възраст: 19, вече влизам в критическата 3)Образование: средно - 73-то СОУ "Владислав Граматик" с Немски, Руски, Физика и Математика :inlove: Сега се следвам вишето в ТУ-София 4)Вашият инструмент/и: Китара, от около година и нещо, все още начинаещ и не се срамувам от това, за негова сметка пък когато свиря го правя с много желание 5)Предпочитан музикален стил: амиииииии...Доста широк е диапазонът от стилове, които слушам, наблягам главно на по-тежко и силно звучене - пауър, готик, прогресив, хеви метъл (Savatage, Nightwish, Paradise Lost, Iron Maiden, Beseech, Edenbridge, Мegadeth и т.н.), обичам да слушам хард рок и рок (Dire Straits, Pink Floyd, Scorpions, Rainbow, Purple, Zeppelin), много ми допада комбинацията от хеви/прогресив метъл и класическо звучене, която правят Trans-Siberian Orchestra, понякога добре ми дейстава chill out-a, инструментална музика, музика от типа на "Господарят на танца", случва се да слушам и джаз, соул или някоя друга разновидност на тази музика, класическа също 6)Вашият вдъхновител: ъъъъъъ...мечтите, може би 7)Досегашни (не)реализирани проекти: един реализиран, с още двама човек, единия от които мой съученик, изпълнихме "Клетва" и "След 10 Години" на изпращането ни, пооооочти се получи идеално, само дето аз малко оаках ритъма от притеснение, ама като за първи път беше на ниво 8)Странични интереси: Карате, Компютри, Мечтаене 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами както казах Мартин съм, от София съм, уча в ТУ, мечтая някога с китарата да почнем да с говорим на един език Малко наивно вярвам, че музиката е едно от нещата, които имат най-дълбок смисъл на тоя свят, че дори може и да го промени, обичам природата, обичам разходките с приятни хора, обичам бира и картофки, любимият ми празник е Коледа, обичам уюта, който създава зимата, обичам и коледните песни (брей много неща обичам бе ) харесвам разнообразието на сезоните, всеки предлага нещо различно и неповторимо, нещо, което винаги ще ти хареса и ще те кара да чакаш с нетърпение сезона Но почвам да се чудя за какво ви занимавам с това, просто гледам да разтегля поста максимално, надявам се да не го прочетете до края Но въпреки това ще продължа: имам сестра, имам и куче, имах и коте - най-хубавото нещо, което съм имал, но умря котките уважавам най-много от животните, може би защото са грациозни, красиви, малко капризни и в същото време независими Възнамерявам в бъдеща да се занимавам с музика, да сътворя нещо, което да оставя след себе си, дано да стане П.С. Малко съм закъснял с представянето, но пък имам само 4 поста, все е дно ме е нямало досега Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Здравей човеко!!! Страхотно самопредставяне, грабна ме частта с животните и с мечтаенето! Дерзай с китарата и бъди щастлив! :hello: Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Драсти пич, живи и здрави. Добре дошъл. Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Добре дошъл и от мен :hello: Много ми хареса представянето ти... Мечтите, надеждата, музиката...това като че ли са най-важните неща! Пожелавам ти приятно прекарване във форума - да научиш много неща, да ти помогне по-бързо да се развиваш и да почнеш да оставяш следите Ние ще чакаме търпеливо и ще слушаме в последствие Цитирай
sandukan Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Добре дошъл и от новобранката "сандукан" Страхотно представяне си направил в темата. Поздрави! Успех с начинанията и все повече изпълнени мечти! Цитирай
Recommended Posts