Jump to content
Българският форум за музиканти

Безименният...


Recommended Posts

1)nickname: nameless (с няколко вариации), иначе се казвам Мартин, от София съм бла-бла-бла...

2)Възраст: 19, вече влизам в критическата ;)

3)Образование: средно - 73-то СОУ "Владислав Граматик" с Немски, Руски, Физика и Математика :inlove: Сега се следвам вишето в ТУ-София :)

4)Вашият инструмент/и: Китара, от около година и нещо, все още начинаещ и не се срамувам от това, за негова сметка пък когато свиря го правя с много желание :)

5)Предпочитан музикален стил: амиииииии...Доста широк е диапазонът от стилове, които слушам, наблягам главно на по-тежко и силно звучене - пауър, готик, прогресив, хеви метъл (Savatage, Nightwish, Paradise Lost, Iron Maiden, Beseech, Edenbridge, Мegadeth и т.н.), обичам да слушам хард рок и рок (Dire Straits, Pink Floyd, Scorpions, Rainbow, Purple, Zeppelin), много ми допада комбинацията от хеви/прогресив метъл и класическо звучене, която правят Trans-Siberian Orchestra, понякога добре ми дейстава chill out-a, инструментална музика, музика от типа на "Господарят на танца", случва се да слушам и джаз, соул или някоя друга разновидност на тази музика, класическа също

6)Вашият вдъхновител: ъъъъъъ...мечтите, може би :(

7)Досегашни (не)реализирани проекти: един реализиран, с още двама човек, единия от които мой съученик, изпълнихме "Клетва" и "След 10 Години" на изпращането ни, пооооочти се получи идеално, само дето аз малко оаках ритъма от притеснение, ама като за първи път беше на ниво :P

8)Странични интереси: Карате, Компютри, Мечтаене :)

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами както казах Мартин съм, от София съм, уча в ТУ, мечтая някога с китарата да почнем да с говорим на един език ;) Малко наивно вярвам, че музиката е едно от нещата, които имат най-дълбок смисъл на тоя свят, че дори може и да го промени, обичам природата, обичам разходките с приятни хора, обичам бира и картофки, любимият ми празник е Коледа, обичам уюта, който създава зимата, обичам и коледните песни (брей много неща обичам бе :) ) харесвам разнообразието на сезоните, всеки предлага нещо различно и неповторимо, нещо, което винаги ще ти хареса и ще те кара да чакаш с нетърпение сезона :)

Но почвам да се чудя за какво ви занимавам с това, просто гледам да разтегля поста максимално, надявам се да не го прочетете до края :P

 

Но въпреки това ще продължа: имам сестра, имам и куче, имах и коте - най-хубавото нещо, което съм имал, но умря :( котките уважавам най-много от животните, може би защото са грациозни, красиви, малко капризни и в същото време независими :)

 

Възнамерявам в бъдеща да се занимавам с музика, да сътворя нещо, което да оставя след себе си, дано да стане :)

 

П.С. Малко съм закъснял с представянето, но пък имам само 4 поста, все е дно ме е нямало досега :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей човеко!!! Страхотно самопредставяне, грабна ме частта с животните и с мечтаенето! Дерзай с китарата и бъди щастлив! :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл и от мен :hello:

 

Много ми хареса представянето ти... Мечтите, надеждата, музиката...това като че ли са най-важните неща! Пожелавам ти приятно прекарване във форума - да научиш много неща, да ти помогне по-бързо да се развиваш и да почнеш да оставяш следите ;)

Ние ще чакаме търпеливо и ще слушаме в последствие :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл и от новобранката "сандукан" ;) Страхотно представяне си направил в темата. Поздрави! Успех с начинанията и все повече изпълнени мечти! :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.