sandukan Публикувано Октомври 15, 2006 Публикувано Октомври 15, 2006 Здравейте приятели. От скоро съм регистриран, но от сравнително по-дълго чета форума. Ще ползвам примерната форма за да ви кажа нещо за себе си. Та.... Никнейма ми е сандукан На 20 години съм Завършил съм средно образование техникумче Мойто инструментче са барабаните, но силно казано е мой инструмент по-скоро е на репетиционните Предпоичитаният музикален стил за мен е пауър метала както и от части хард рока Вдъхновител...хмм ми като секи който е тръгнал от някъде и както повечето хора от Металика :/ О нереализирани проекти колко искаш Страничните ми интереси са ПеЦе-тата домашното ХиФи озвучаване За себе си накратко: Свиря от година, изцяло самоук съм сичко което правя с барабаните и което мога се базира на желанието ми. Смятам, че съм стигнал границата на началния етап в който липсата на барабните вече се усеща, но на този етап не се очертава да си имам собствени такива Това ще да е за мен. Чао чао Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Здравей! :hello: Поздравявам те за ентусиазма и ти пожелавам в скоро време - личен комплект! Цитирай
sandukan Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 (Редактирано) Здравей! :hello: Поздравявам те за ентусиазма и ти пожелавам в скоро време - личен комплект! Здрасти батенце. Мерси за пожеланието! Офф Междо другото с теб се знаем ти ми обясняваше каде се намира репетиционната на Пламен PJ Sound у сладур.ком сме писали )) Е вероятно е и да се бъркам разбира се извини ме ако е така. Редактирано Октомври 15, 2006 от sandukan Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Голема скица си бе, образ. Дай нещо запис, мноо си идеен като визия, ако дори наполовина си толкоз идеен като тъпанар, си просто уникум и мой персонален млад пънк любимец. Декашен си, а оня индийския псевдотакъв се пише с "О", неграмотникът Кабир Беди... Цитирай
sandukan Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) Голема скица си бе, образ. Дай нещо запис, мноо си идеен като визия, ако дори наполовина си толкоз идеен като тъпанар, си просто уникум и мой персонален млад пънк любимец.Декашен си, а оня индийския псевдотакъв се пише с "О", неграмотникът Кабир Беди... Стига бре ти па, за кви пънкари говориш??? Тва пънка ми е непонятно хахах )) Не съм особено идеен у тупанджииството колкото изглеждам. Новаче съм стабилно Записи не се намират евентуално като се мине време, че пуснем некое ако се направи до тогава по репетициите EDIT: Аа от София съм. Редактирано Октомври 16, 2006 от sandukan Цитирай
Eliza_rock Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 :hello: Здрасти ! Добре дошъл във форума ! Успех във всяко една начинание ! Хех... Цитирай
Recommended Posts