Nightmare81 Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 (Редактирано) Открих си в компа това парче.Записано е миналата година,записа е правен в студио ама от нас(в смисъл пускаш компа да върви и тичаш да свириш )След това басиста го доизкусури.Надявам се да ви хареса,доста по различно е другите работи,които обикновенно поствам.Казва се -ВАЛИ-подходящо име за сезона http://media.putfile.com/vali Кольо,тука според мен вече си е Пат Матини китарата Бравос ,докарал си го Редактирано Октомври 21, 2006 от Mephistofel Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Повече прилича на Бил Фризъл.Много гот. Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 абе стига бе, баш си прилича на Kolio_k как си записвал, тва директ ли е Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Отговорено Октомври 26, 2006 Много благодаря ви за комплиментите.Записвах с 2 кубета Енгл Тъндър 50 китара Ямаха ЕсА 2200,Бос компресор и стерео реверб.Кубетата бяха озвучени с някакви Нойман кондензаторни микрофони(каквито имаше в студиото) Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 аааа, в студио, браво, щото е чистичко, затова помислих, че е директно Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Много се радвам, че тук с такива хора си "джемим"...просто е невероятно - това му е може би най готиното на този форум. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Слушам го вече 3-ти път, дали би могъл да го качиш примерно в gmail да си го свалим за по-удобно слушане И аз се присъединявам към молбата....чух 3- 4 пасажа които искам да "свия" Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 (Редактирано) Понеже ми е чупен броузъра и немога да слушам стриймове, копирам пътя от сорса и парчето ми седи в компУтърот Та на въпроса. Ше ме прощават 'ората ама иначе не мога да слушам ни да гледам нищо. Десен клавиш отдолу save as Оно надявам се не кражба оти и без туй е сложено да се чува Редактирано Октомври 27, 2006 от RockoBG Цитирай
4yna Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Много хубаво звучи! Брависимо! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 [ Много хубаво звучи! Брависимо! Много благодаря. И аз се присъединявам към молбата....чух 3- 4 пасажа които искам да "свия" Тия дни бях малко зает и за пореден път забравих да го кача в Гмейла.Вече е там в папката ми.Радвам се че ти харесва.Ако искаш мога да ти помогна със свиването Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Супер! Отивам за няколко дена на една хижа и като се върна ще ти пооткрадна оттук оттам което ме кефи в двете парчета ...но за бързите пасажи ще трябва да помагаш... Цитирай
Recommended Posts