Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Видях един клип който ще постна по-надолу който ме грабна доста и реших да направя такава тема.

Идеята е всеки който си е поправял/правил китара да слага тук за да гледам или процеса или завършеният вид.

Дори и да не сте вие ако намерите нещо което да ви заинтригува го сложете да се нагледаме поне на красиви китари.

Като ми остане време и довърша дъртия бас който правя ще сложа всички снимки. За сега само съм махнал боята може да видите тук.

http://ma3x.minus.com/mKZyCCHTUBydW

Отговорено (Редактирано)

Мисля че подобна интервенция няма да допринесе за качествата на китарата като музикален инструмент, даже напротив.

Редактирано от jabs
Отговорено

Ами никъде всъщност не съм казал, че е по-красива от оригинала или че има по-добри звукови качества, но я сложих защото ми хареса изработката.

Принципно това ми беше и идеята да споделяте подобни неща или ваши ремонти на китари независимо какви, но изглежда на повечето хора им е трудно да харесат нещо ново.

А до това колко е кич зависи от възприятията и харесванията на човека никой не се опитва да ви кара да харесате нещо а да споделите това което на вас ви харесва...

Отговорено (Редактирано)

Ето още едно животинче.

И да ясно ми е че SG-то си е непреходна в стоковия вид. :yes:

Редактирано от genatawa
Отговорено (Редактирано)

Ако е за такъв стил китари ей тези ми харесват като изработка много повече - http://www.divine-jones.com

Вижте в раздел gallery има някой по-семплички които изглеждат супер. 

Редактирано от patzo
Отговорено

Не говоря само за дърворезба а какъвто и да е ремонт или изработка на китара.

Иначе и аз съм съгласен, че е глупост на оригинален инструмент да се прави подобно нещо.