fragile Публикувано Октомври 12, 2006 Публикувано Октомври 12, 2006 (Редактирано) парчето е с работно заглавие "Jazz" http://www.bg-sonic.com/members.php?id=285 ще се радвам да коментирате как го виждате да продължи... дали да се включат други инструменти... всичко което ви хрумне Редактирано Октомври 12, 2006 от fragile Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 Здрасти.Според мен парчето има много потенциал.Но ако аз трябваше да го аранжирам бих започнал малко по различно. Веднага щом го пуснах,атмосферата ми напомни за Pat Metheny. Аз бих започнал с акордите(твоите),но с някакъв слоу атак пад и някакви семпли перкусии.Бих измислил някаква проста,мелодична тема с някакъв соло саунд(вероятно китара ).След първата тема бих пуснал пак интрото с някакво изграждане.При появяването за 2ри път на темата бих вкарал втора преплитаща се контра мелодия със саунд нещо като софт синти брас(като саунда който използваш)Тук бих вкарал и същинския груув.След това някаква Б парт.Изграждането продължава(все по наситен груув,повече инструменти и тн.Накрая нещо като преходна част накрая на която насищането да бъде най голямо с рязко връщане на груува в изходна точка и отнова интро като начална точка за започване на евентуални сола . Предполагам че не стана много ясно какво имам предвид,но ми е трудно да обясня в толкова кратък текст,а пък и не съм много ,умел боя се.А, и разбира се това е само някакъв примерен вариант,който ми хрумна спонтанно Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 (Редактирано) Човече, комплиментите накратко, става, става! Ти си преценяваш, аз бих сложил вибрафон или ксилофон, който да се редува в по-дълги периоди с виола /не цигулка!/, и накрая един акорден. Не, не пародирам, нека стане шарено! Първата тема е - примерно, урбанистична умора, няква тегота и монотонно битие. Ами след това отграничи от сивия, но естествено елегично хубав фон гласовете, които са вътре и не се чуват: младо наточено копеле от консервата, свирещо Запа, дето няма перспектива в лайняна София, после кротко, чувствително и негледащо Планета Фолк момиче, наследствена музикантка, но с дарби. И накрая чичо, дето си спомня Маргрета Николова, но е свирил и мазурки, и валсове, и дори е бил в Чехия! Не се бъзикам, аз така го виждам. Успех. Редактирано Октомври 20, 2006 от sa6tiat Цитирай
fragile Отговорено Октомври 21, 2006 Автор Отговорено Октомври 21, 2006 хехе невероятни предложения между другото който иска да направи нещо върхо парчето аз работя със reason ще му предотставя файловете и ако помогне нататък ще стане яко Цитирай
fragile Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 (Редактирано) някой ако има желание може да одари един бас примерно отдоло... или да пробва китарка... или на каквото свири там :violin: за да не става объркване става въпрос за парчето Jazz /на линка/... а не Световъртеж... Редактирано Октомври 28, 2006 от fragile Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 (Редактирано) като го довършите пиши едно лс да послапя отгоре Редактирано Октомври 29, 2006 от badhabittt Цитирай
fragile Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 като го довършите пиши едно лс да послапя отгоре ок... радвам се че има ентусиасти... :green: хайде който има желание и върху тези 1:20 да пробва нещо... Цитирай
Recommended Posts