Pandemonium Публикувано Октомври 12, 2006 Публикувано Октомври 12, 2006 Nickname: Pandemonium Възраст: 19(скоро и 20) Образование: Средно с профил Испански, Химия и Биология Вашият инструмент/и: Първо бас-китара, от три години китара Предпочитан музикалент стил: Траш и Дет на първо място. След тях всички разклонения на метъла, като цяло, с изключение на нео и емо такъв. Вашият вдъхновител: тъгата Досегашни нереализирани проекти: две групи. Първата разпаднала се поради различия в стиловите предпочитания, втората разпаднала се поради несериозно отношение и желание за показност, на останалите членове. Странични интереси: ЛАРП Българска гилдия на бардовете В кратце( или с две думи за вас самите): Казвам се Сашо, роден съм и живея в София. Меломан съм до мозъка на костите си и уважавам всички музикални стилове, без т.нар. поп-фолк(с разклоненията му). Абсолютно самоук съм, посещавал съм три урока по китара в живота си и не познавам ноти. Понастоящем се опитвам да направя група със цел сериозно свирене и авторски неща. "Свиря" ритъм китара и си падам по рифчета, каращи главата ти да се клати като парен чук, екзалтиран от бъдещата си среща с наковалнята. От другата страна на барикадата, работя като печатар на билбордове и подобни големи печатни реклами. Обичам да разпускам с приятели на по чашка(да се чете бутилка напоследък) и да ги забавлявам с кухарката си. Ми това е, което се сещам за себе си. Ако някой има повече въпроси, оставил съм координати\/ Цитирай
morticia Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 здравей младежо :hello: добре дошъл на фронта надявам се да се забавляваш много Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Я, този човек го познавам! Хайде сети се от къде Добре дошъл сред нас (крайно време беше!!!) И да пееш ей!! Че тоя хубав нисък глас не бива да отива зян (е сега вече се сети, нали ) Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 13, 2006 Автор Отговорено Октомври 13, 2006 Здрасти Боби Как да не помня(всъщност е по-вероятно да не помня предвид количеството бира, с което ме наля Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Аааа, не, само в беля не ме вкарвай, Сашко, съвсем доброволно си я пиеше бирата... Имаш поздрави от Какичката (Снежната какичка ). Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Мараба, Болестотворна кутийо; тва с ролевата игра изглежда интересно.... Цитирай
Recommended Posts