philphil Публикувано Октомври 11, 2006 Публикувано Октомври 11, 2006 Здравейте всички......може ли някой да ми намери схема с описание...как да си направя wah-wah effect s pedal...... много ще съм благодарен.....вуйчо ми е ел.техник и......само дайте схемата. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 хайде да ти охладя ентусиазма 1 Край бейбито е на механичен принцип има зъбна рейка с която се върти един пот - няма начин да го направиш в домашни условия 2 Вътре има 3 транзисотора от по 15 стотинки на кръст НО има една индуктивност която няма откъде да купиш баце. 3 ноне на последно място: ПОЛЗВАЙ ШИБАНИЯ ГУГЪЛ (GOOGLE.BG) ПРЕДИ ДА ПОСТВАШ ТЪПИ ВЪПРОСИ ВЪВ ФОРУМА! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 вуйчо ми е ел.техник и......само дайте схемата. :killyou: Добре, че не е механизатор в ТКЗС.... А бе човече, млад си, ама помисли малко! Каква връзка има ел-техник с WAH педал? Защо си мислиш че оригинала струва толкова. Това да не е звънчева инсталация? Отдавам го на младостта ти, много ти се иска, и мислиш че ще минеш метър, ама морето не е до колене. Резултатът ще бъде истинско българско решение - пирон, канап и накрая омотано с изолирбанд... Ако не е така, нямаше да задаваш такъв въпрос ... Цитирай
fluti Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Ето ти една схема, обаче проблема с намирането на индуктивността е сериозен. За корпуса може би ще стане някой евтин Volume педал?? :think: Цитирай
ventsi Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 А някой да погледне моето бебе - нещо вкарва шум като е настъпано (високи), дори и без сигнал. В София съм. Цитирай
ventsi Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Срещу заплащане естествено (няма едит?). Цитирай
philphil Отговорено Октомври 12, 2006 Автор Отговорено Октомври 12, 2006 .......вуйчо разбира от такива неща и може да го направи ако има частите, а той ще ги намери м за сега нема да го правим........а кажете някой ефтин ,колко варват горе долу.....по-ефтинко ...... Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Специално за край бейбито имаше теми тук. Направи си труда да поровиш в гугъл и тук във форума (горе ляво сърч) Край бейби на старо е 100-150 лева. Вуйчо ти части ще намери. И бобина може да навие, а има ли хенриметър дет мери и ку фактор на бобини? Ако няма не се мъчи а си купи Цитирай
Recommended Posts