Mishel_23 Публикувано Март 31, 2014 Share Публикувано Март 31, 2014 Здравейте! Предварително се извинявам, ако това не е точното място да задавам въпросите си, но имам нужда от съвет и ще съм много бладодарна,ако можете да ми помогнете Искам да купя акустични барабани за подарък за баща ми, но аз лично не разбирам нищо. Той е свирил в група преди и искам да му ги купя просто за забавление, да свири любителски в свободното си време. Тъй като искам да е цял сет - ready to play (да включва барабани, чинели, столче и т.н.) - засега се колебая между 2 оферти : едната е от musicworld.bg - http://www.musicworld.bg/bg/m_1670000/i_43455/PREMIER_DRUMZZZ_Stage_22_Rock_Kit_101_bundle.html , a drugata ot gemamusic - http://www.obiavi-bg.com/барабани-crash__798609 . Миналата седмица ходих както в магазина на Динакорд, така и в магазин на гемамюзик на Пиротска. Първоначално бях решила да взема Премиер, но човекът в магазина на гемамюзик ме посъветва да взема барабаните Crash, защото били със същото качество , със същите материали, също произведени в Китай и единствената разлика била в чинелите. А разликата в цената не е толкова малка - едните са 771, а другите - 550. На мен като пари - лимитът ми е около 700 лв. Ще съм ви много благодарна,ако ме посъветвате кои барабани повече си заслужават, с оглед на това че човекът ще сири само любителски и не ни трябва кой знае какво качество. А освен това все пак съм наясно, че и за тези пари - няма как да очаквам нещо мн добро. Мерси прадварително за отговорите Ви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2014 Share Отговорено Март 31, 2014 Premier комплекта, за който си дала линк, не е наличен. Има варианта без чинели за 499 лева. Комплектът Crash не включва чинели. Мен лично Premier-a повече ми харесва заради размера на томовете. Качеството едва ли ще е кой знае какво на който и да е комплект - за 500 лева не може да се очаква нищо читаво. Ако разбираш и ги огледаш на място може и да има превес едната марка, но и да избереш само на цвят, картинка и 6-то чувство пак мисля, че си ОК. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mishel_23 Отговорено Март 31, 2014 Автор Share Отговорено Март 31, 2014 Мерси много за отговора ти. Всъщност за Премиера - в магазина ми казаха, че могат да го поръчат, но ще бъде доставен в рамките на 3о дни. А колкото до Crash - постнах просто тази обява, защото в сайта на гемамюзик я нямаше, но човекът в магазина ми каза, че и чинелите се включват! При положение, че няма толкова голяма разлика в самото качество и най-вероятно разликата в цената идва просто от самата марка, може би ще взема Crash! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Април 1, 2014 Share Отговорено Април 1, 2014 За тези пари, които си отделила не можеш да вземеш нищо ново и качествено. Не съм ги пробвал никога тези барабани, но не сметям, че ще има голяма разлика в изработката. Така, че не му мисли толкова и взимай този, който повече ти харесва и устройва като парички. Между другото много добра идея за подарък, сигурно ще изненадаш баща си много приятно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mishel_23 Отговорено Април 1, 2014 Автор Share Отговорено Април 1, 2014 Мерси много за помощта ви И аз се надявам, че ще хареса изненадата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts