timequake Публикувано Март 30, 2014 Share Публикувано Март 30, 2014 Здравейте, Искам да ремонтирам първата ми китара. Тя е на 12 години, видяла е доста падания и какво ли още не. Въпреки че китарата е китайска, с нея имам много спомени и искам да се върне във форма. Знам какво ще кажат повечето - направо да си взема нова китара, но тази наистина има сантиментална стойност за мен. Проблеми по китарата: - Ожулвания - Тялото е започнало да се разлепя - Има една голяма вдлъбнатина Освен горепосменатите неща, към ремонта бих искал да влезе и:смяна на ключове. Ожулванията може да се махнат с шкурка и след това цялостно да се сложи нов лак. Моля да ми кажете кой може да се заеме с това и ориентировъчна цена, ако може. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Март 30, 2014 Share Отговорено Март 30, 2014 (Редактирано) Има тема за лютиери във форума. В нея има координати, свързваш се, носиш/изпращаш китарата и получаваш конкретна оферта. Редактирано Март 30, 2014 от blr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts