Black Bird Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Отговорено Февруари 3, 2005 хммммм тва е интересен въпрос .... на какво ниво да се смесва.Наблюдавайки хората дето работят тук дето бачкам в БНР май изискват малко по високо ниво от нормалното с което слушаме музика, забелязъл съм че и в ефирните студия нивото е доста силничко , то за тва работят по двама и то само по 6 часа на ден.Аз мисля че наистина е необходимо да се смесва с малко по високо ниво , но същевременно да се следи и при ниски нива как е микса , трябва да се следи и при ниски и при високи нива тва е много интересна тема , тук със сигурност има хора оито разбират и работят подобна работа .... отдавна съм се срещнал с проблема на какво ниво да се смесва.... има стандарт 85 db SPL....но нямам СПЛ метър .... та така........лоша хава....да ти кажа от различните нива на слушане винаги стават различи миксове Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 хммммм тва е интересен въпрос .... на какво ниво да се смесва.Наблюдавайки хората дето работят тук дето бачкам в БНР май изискват малко по високо ниво от нормалното с което слушаме музика, забелязъл съм че и в ефирните студия нивото е доста силничко , то за тва работят по двама и то само по 6 часа на ден.Аз мисля че наистина е необходимо да се смесва с малко по високо ниво , но същевременно да се следи и при ниски нива как е микса , трябва да се следи и при ниски и при високи нива тва е много интересна тема , тук със сигурност има хора оито разбират и работят подобна работа .... отдавна съм се срещнал с проблема на какво ниво да се смесва.... има стандарт 85 db SPL....но нямам СПЛ метър .... та така........лоша хава....да ти кажа от различните нива на слушане винаги стават различи миксове МИСЛЯ ЧЕ ДЕЛЯН ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ТАЯ ТЕМА АМА ТОЙ НЕЩО СЕ СПОТАЙВА Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 МИСЛЯ ЧЕ ДЕЛЯН ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ТАЯ ТЕМА АМА ТОЙ НЕЩО СЕ СПОТАЙВА За да не се излага Цитирай
Recommended Posts