Ziroks Публикувано Октомври 11, 2006 Публикувано Октомври 11, 2006 (Редактирано) Здравейте, някъде бях намерил нотите из форума, но много бих се радвал ако някой ги вкара на GuitarPro таблатура. Видях, че сте почнали да вкарвате и сайта в действие (поклон!), като сте пуснали специална секция за феновете (като мен) за GP5-ки За тези, който нямат песента (или не са я чували въобще) ще дам препратка: Препратката е към моя компютър, който е по-принцип почти 24/7; но може да се случи и да е изключен... Благодаря ви предварително! Редактирано Октомври 11, 2006 от Mephistofel Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Подобни линкове са против правилата на форума,разменяйте си ги на лични съобщения. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Бтв. варианта, който си пуснал е много хубав, защото съм слушал какви ли не изпълнения. Но чудесния таб (който е на картинка, доколкото си спомням), който има пост-нат във форума е само за една китара - в случая лявата на записа, който имаш. Дясната китара, която е много приятна я няма в този таб, но не е и необходима ако ще я свириш сам песента, ако ли не - може доста лесно да я извадиш. Цитирай
Recommended Posts