embrace today Публикувано Октомври 10, 2006 Share Публикувано Октомври 10, 2006 зна4и предлагат ми бас Stage с формата на фендер прецижан бас, в много добро състояние .само това знам за баса. Аз свиря доста твърда музика.Този бас 6те ми вър6и ли работа? впро4ем баса ми го дават за 250 лева . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Октомври 10, 2006 Share Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) дай повече инфо например с какви адаптери е аз лично тази марка не съм я чувал(да нямаш впредвид стаг?) ти си преценяваш тези пари са много според мен за бас втора употреба (в случея ) най добре дай някоя снимка пробвай го виж удобен ли ти е и тн Редактирано Октомври 10, 2006 от badhabittt Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Октомври 10, 2006 Share Отговорено Октомври 10, 2006 Ако свириш твърда музика, зависи. Аз също свиря твърда музика и съм с басче с аткивна електроничка Има много по-добри варианти за бас от Стаг, ако това имаш предвид, но все пак всичко опира до момента с паричките... Тук има доста добри басове, които са втора ръка, но просто трябва да си прецениш и да си харесаш. Всичко е и въпрос на вкус. Аз имах басче на Стаг, което не звучеше никак лошичко! Ставаше и за тежка музичка, но си исках нещо което да дава много мощ на звука. Затова, обиколи, изтествай, огледай, харесай и пак питай, ако не си сигурен! Поздрави, Виктор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kremon Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Непременно разгледай цените в интернет. Наистина май е скъпичко за втора употреба. Ако е този Stagg P300R той струва £84.99 . Така че огледай хубаво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Зависи какво разбираш под "доста твърда музика". Много от съвременните твърди банди използват ниски настройки, за които ще ти е необходим 5 струнен бас. Ако не е така (и цената е добра, което не мога да коментирам) това ще е един приличен първи инструмент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
embrace today Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 11, 2006 Баса сега го видях .Стаг е японско производство, с формата на джаз бас . Доста 4ист звук вади.Запазен е и с куфар ми го дават.Хардкор/ дет не6то такова свирим 4е дали 6те става този бас за такава музика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Става. И за мазнотийка става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Минал е покрай японско производство,но ако е запазен - за тези пари и като първи инструмент става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Защо е Mephistofel може и да е японско производство..моят например е японски ама ама в българия не се внасят от японските бройки така че ако е купуван от тук бъди 90% сигурен че е китайски.... Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 (Редактирано) ok ama az pitam dali stava za po-tvyrda muzika da se sviri Абе кви са тия тъпи въпроси :evil: " dali stava za po-tvyrda muzika da se sviri" всичко става с настройките на апаратурата ,или искаш да ти пише на баса ТОЗИ БАС Е САМО ЗА МЕТАЛ ??, и тук се пише на КИРИЛИЦА!!!!така че не се прави на най големия шеф! Редактирано Октомври 11, 2006 от Self-Sacrifice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Октомври 11, 2006 Share Отговорено Октомври 11, 2006 Да ве много ясно че става за всичко вече зависи и до техника според мен дали ще свириш слап пръстово или с перо.... от "Твърда музика не разбирам" но според мен слапа не върви... аз свиря с кремона и не мога да се оплача така че успих !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts