ATAHAC Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Ето какъв е казуса: Интерфейс Focusrite Saffire Pro 24 DSP със софтуерна версия 3.3.За тази версия трябва да се ползва съответно техния софтуер за управление на картата MixControl 3.3, но тя е само за Win7 и Win8.Аз искам да ползвам интерфейса на XP и той си работи, но не мога да му пипам настройките, защото на XP се ползва MixControl 2.4 и ми казва, че версията на картата не съответства на версията на MixControl-а.Иначе казано, ъпдейтнеш ли веднъж софтуера на картата можеш да я ползваш само на Win7/8/Vista.Focusrite имат някакъв софтуер за рефлашване, та въпроса ми е някой правил ли ги е тези гимнастики, за да ми прати софтуера защото докато чакам отговор от Focusrite ще побелея. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2014 Отговорено Март 17, 2014 Стига с тия ХР-та вече, това е все едно да караш Форд от 1923-та... 1 Цитирай
VSTi Отговорено Март 17, 2014 Отговорено Март 17, 2014 (Редактирано) ДА - спъкъйно си я пъхаш на стар компютър с ХР, и след това си даунгрейтваш фърмуера. Правил съм го доста пъти, но има вариант после да ти е трудно отново да се качина актуалната версия ( на фърмуера), Номера е всеки път да се закачаш на нов компютър, и на различен уиндоус. Имах обаче проблем с 18i20, и се наложи тотална преинсталация на уиндоуса...архивирай се за всеки случай програмния диск. Редактирано Март 17, 2014 от VSTi Цитирай
ATAHAC Отговорено Март 17, 2014 Автор Отговорено Март 17, 2014 Как да го даунгрейдна?Не виждам такава опция.Имало някакъв софт на Focusrite, но го няма за сваляне. Цитирай
VSTi Отговорено Март 17, 2014 Отговорено Март 17, 2014 ако фърмуера е актуален към новия уиндоус, се закачаш на ДРУГ компютър с ПО СТАРА операционна система, и така картата ще се самонастрои за другата операционна ситема. Цитирай
ATAHAC Отговорено Март 18, 2014 Автор Отговорено Март 18, 2014 Пуснали са верия 3.4 на софтуера, която работи на всички уиндоуси. Цитирай
Recommended Posts