Jump to content
Българският форум за музиканти

помощ


Recommended Posts

ето тука едно в 3/4 http://www.cmusicforum.com/pi/KOMP-01.mp3

 

дилемата ми е, дали тази класика се връзва :think: с електро звученето илиии ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми звучи добре! Така или иначе никъде не е казано, че трябва да се придържаш само към един тип звучене... Парчето е идейно :metalist:

Мисля, че търпи още развитие :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:think: ами добре, то развитието ще го има, щом казваш, че се връзва ще продължа проекта, малко рязко ми се струва преминава :wall:

 

всъщност към пианото мисля да има класическа китарка, ама някак още не мога да си го представя де, все едно са две отделни парчета

Редактирано от peshoy2k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами защо да не се връзва, даже е много добре. В най - добрите традиции на саундтрак музиката е. Напомня ми по един много хубав начин саундтрака на Реквием за една мечта...

 

Абе Пеш0, хвани Юнивърсал за един договор за саундтраци бре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не му пречи че преминава рязко, като цяло си е супер! :metalist::metalist: Само може пианото малко да промениш - напомня ми на Лунната соната но пък и това не пречи :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оооо, благодаря ви много. Помагате ми в моменти на творчески "запек" :metalist:

 

ами ще помисля, засега ритъма май отпада по време на пълнолуние :metalist:

 

@ФЛИСК, Юнивърсал едва ли ги грее за мен :metalist: благодаря за комплимента

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:think: ами добре, то развитието ще го има, щом казваш, че се връзва ще продължа проекта, малко рязко ми се струва преминава  :wall:

 

всъщност към пианото мисля да има класическа китарка, ама някак още не мога да си го представя де, все едно са две отделни парчета

здрасти. това което пишеш за рязкото преминаване , мисля че е от ефектите които слагаш преди партията на пианото. пробвал ли си да им размениш местата. просто изтегли пианото напред пусни го в единадесетата секунда от началото.( деля го на секунди за да стане по лесно за разбиране :angry: ) след това започни партията която свириш от двадесет и четвартата секунда , а на минута и шестата да вкараш някой дисторшън но с много пространство на звука , само соло , никакви стъргачки :) като през останалото време до минута и тридесет и осмата секунда си върви същата лежаща хармония без никакви промени. евентуално после ще имаш някаква вазможност да вкараш и китара. от две минути и дванадесет секунди нататак би било хубаво да потдържаш същата хармония за около десет - петнадесет секунди със затихване и преди да се изгуби тогава вкарай пак пианото като завършек на парчето. (под самото пиано на заден план можеш пак да си потдържаш лежащата хармония за около десеттина секунди и накрая да оставиш "сухо" пиано което да завърши.) цялото парче ще стане около три минути и нещто. в текста по горе се зъздава впечатление , за по-кратко времетраене , но аз вземам като основа това което чух до момента и неговото времетраене , в композицията.но определено това което чух ми хареса. :blink: пробвай тази идея която имам пък да видим какво ще се получи. :) а и още нещо :) искам да го чуя после ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали не се опитваш да поставиш рекорд по продуктивност? :blink:

 

Едит: Мен най-много ме кефи тази част, която започва към 2:11. Що не тръгнеш от нея? И по-точно, пусни си направо от 2:10 да чуеш - струва ми се готино за начало...

Редактирано от ronia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали не се опитваш да поставиш рекорд по продуктивност? :headbang:

в никакъв случай, даже гледам да се поспра и да обмисля и ето докъде стигнах, без ритъм звучи по-спокойничко, касата, наподобяваща сърце малко предизвиква сърцебиене и то неравномерно и ще отпадне, като имам временце пак ще седна да помисля. Искам да благодаря на всички за идеите, ще ги изпробвам и .... :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.