Jump to content
Българският форум за музиканти

Evil Boy - Мога и сам


Recommended Posts

http://vbox7.com/play:0a4d00f5f9

 

 

кво мога да кажа авторско парче, много мъка в едно, и поредният не осъществен талант България... е надявам се поне да ви хареса ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  :ok:  Споко, ако вярваш в себе си имаш време да се "осъществиш"! RUN DMC са свирили три години из парковете на Бронкс преди да се "осъществят". Ангел и Мойсей също. Та и ти може да постъпиш като тях. Времето се затопля, намираш си портативен усилвател, микрофон и почваш да пееш сам из парковете(както правя аз вече 5 години) и да представяш таланта си. :yes: Но при тази бурна и еднообразно досадна рап вълна, която масово заля звуковото ни пространство, не знам как ще те чуят точно теб. Може би трябва още доста да се потрудиш докато създадеш оригинален стил, неомръзнал на слушателите. Успех! :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Благодаря ти , сега като прочетох твоята гледна точка найстина си прав , има ли желание има и начин , относно вълната на рап-а да доста трудна работа щот на днешно време си стана вече страшно, всеки втори се занимава с това , и аз не знам дори защо , лично аз го правя за себе си , други за пари, абе както и да е всеки си има цел с която прави нещо, мисълта ми е че мисля да те послушам и да се боря за това на което държа ! Благодаря ти отново ! :):cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.