pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 а и според човека който прави китарчето това е по-добрия вариант Хъммм интересно Ама не знам дали е по-добрия вариант, зависи какъв звук търсиш де. Я кажи кво ще използвате за гриф/фингърборд, щото тва има също голямо значение Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) Mapple? Rosewood? или...? Редактирано Февруари 2, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 @killer, браво!!! Има само едно-две неща, с които не съм много съгласен. 1. Paf за bridge и Air Norton за neck ми се вижда малко несъобразена комбинация. Не виждам логиката neck до ти е с по-голям output от bridge!!! 2. Съпротивление се мери в омове, не във волтове 3. Tone Zone е с по-голям output от Evolution-а (ако някой се интересува как звучи Tone Zone - Paul Gilbert, за Evolution няма смисъл да казвам ). 4. Evolution-a минава за middle/hot humbucker. Tone Zone си минава за hot - мисля малко над 17 килоома беше. Да не говорим за X2N, който май беше към 20-тина и май отгоре. Еvolution-а ако се не лъжа беше около 15-тина килоома. Мисля, че Air Norton се прави за neck само. Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Ама не знам дали е по-добрия вариант, зависи какъв звук търсиш де.Я кажи кво ще използвате за гриф/фингърборд, щото тва има също голямо значение Грифа е maple, а фингърборд-а е абанос (ebony) Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Тази комбинация от дървета ще ти даде много ясен и остър звук, така че ако сложиш и много екстремни адаптери на това, възможно е да получиш прекалено остро и 'рязко' звучене А и само да те предупредя че този твърд ясен е тежичък. Китарата ще тежи доста повече от един среден ибанец примерно. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) Добър избор за дървения по грифа Абаноса е мноо мноо добро... Между другото блатния ясен (суопм еш) е доста добро дърво за китари Има много добра артикулация, ясен (хехе) и плътен звук. За Хард еш не знам, но Пакман има право Бтв. съпротивлението при адаптерите е малко относителна величина...за измерване на хот/лоу ... индуктивността е луеко по-добър измерител, когато говорим за адаптери.... Редактирано Февруари 2, 2005 от synchu Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Бтв. съпротивлението при адаптерите е малко относителна величина... мда монго относителна си е даже не по-малко важен е вида/размера на магнитите и polepieces съответно, формата на намотките и т.н Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) Тази комбинация от дървета ще ти даде много ясен и остър звук, така че ако сложиш и много екстремни адаптери на това, възможно е да получиш прекалено остро и 'рязко' звученеА и само да те предупредя че този твърд ясен е тежичък. Китарата ще тежи доста повече от един среден ибанец примерно. Аз за това именно питам за модел, който ще звучи хем металски, хем ще е достатъчно мек и плътен...в никакъв случай не искам да е прекалено рязък или мазен звука...лошото е че не разбирам много от адаптори, затова благодаря много на всички че давате съвети! А за тежеста не се притеснявам особено...вярно че ще стане към 5 км китарчето, но все пак това се отразява на звука Редактирано Февруари 2, 2005 от Burton Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 вярно че ще стане към 5 км китарчето ?!? 5 километра китара ?!? Това трябва да се види ! ! ! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 сладурско се получи - може да се съберем да патентоваме нещо заедно - китара,на която да свирят едновременно 5 - 6 стотин човека,примерно Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) сладурско се получи - може да се съберем да патентоваме нещо заедно - китара,на която да свирят едновременно 5 - 6 стотин човека,примерно Струните-от братята роми- ша ги накараме да ни резнат малко ж'ца от далекопровод А за адаптери - ша гепнеме два-три трансформатора от АЕЦ-а... те и без тва в скоро време няма да им трябват Редактирано Февруари 2, 2005 от pacman Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) мдам...интересно ще се получи особено дължината на позициите :guitar: Редактирано Февруари 2, 2005 от Burton Цитирай
AXE Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Тая тема е предразполагаща към офтопик като гледам Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Като сме го ударили на оффтопик Yamaha RGX-420 S. ... Pickups: 2 x Ceramic Humbucker какво се визира с това керамични ? Цитирай
Recommended Posts