Old Times Отговорено Февруари 28, 2014 Отговорено Февруари 28, 2014 http://youtu.be/u-EH-0SHVJQ Цитирай
Propagganda Отговорено Март 4, 2014 Автор Отговорено Март 4, 2014 Здравейте, с оглед на възможностите, които имам се спрях на Fender Mustang Pro, който трябва да е тук до края на тази седмица. Веднага щом го пробвам ще постна мнения и може би някое видео с възможностите на контролера. Благодаря много на всички за съветите и препоръките. До скоро и хубав ден Цитирай
Propagganda Отговорено Март 12, 2014 Автор Отговорено Март 12, 2014 Здравейте, най - накрая след куп разправии с нашите прекрасни митничари китарата бе освободена от митницата. Днес я разопаковах и на пръв поглед останах доволен. Пластмасова е - на дали някой се е надявал на друго , но за сметка на това е добре изработена и удобна. Усещането на копчетата по грифа е коренно различно от каквато и да е представа за допир със струни и ще ми трябва време да свикна с позиционирането на лявата ръка, но и това няма да е проблем. За съжаление за момента не мога да дам повече информация за това как се справя при работата със VST-ита, защото все още очаквам midi to usb кабела, който пристига утре и тогава вече ще се знае повече Ще пиша отново веднага щом разбера до къде точно се разпростират възможностите на въпросния инструмент. Хубава вечер от мен и до скоро Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 13, 2014 Отговорено Март 13, 2014 Възможностите на тези инструменти се разпростират дотам, че ще ти е интересно първата седмица. Втората - по-малко. Накрая - изобщо няма да я ползваш При мен поне така се получи ... 1 Цитирай
Recommended Posts