Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Консултирах се с един приятел дето разбира от китари и той ми предложи Yamaha RGX121S

Вие на какво мнение сте (при положение,че аз смятам да свиря тежка музика ест)

Редактирано от Heavy_metalist
Отговорено

гаранция ще ти свърши работа, въпроса е колко парички ще ти я даде... че и аз имам приятели дето ми продават разни неща ама... понякога приятелите най-лошо преебват <_<

Отговорено

ми, мойто мнение е че си се объркал... тука във форума в момента един пич продава един Ibanez с калъф и коланче, който за жици се е утепал - 550 кинта но ми се струва че ще ти смъкне... ето ти линкче:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=15262

па да не говорим че има нови Jackson за такива пари... което според мен пак е по-добро... к'во да ти кажа, почти всички метали са се спряли на Ibanez и Jackson...

Отговорено

Нека наблегнем над "ПОЧТИ" ;) Аз лично на ваше място не бих робувал на тая и тая марка само защото тоя и оня свирят на такива китари... Определено Тоя и оня свирят не на ибанци и джаксъни за по 500 кинта тъй че е все едно да свириш на скуаяр и да мислиш че ще вадиш звука на Клептън ако ми цепите мислата ;)

Отговорено

Както неведнъж съм казвал - от евтините китари Yamaha имат най-прецизна изработка - толкова прецизна, колкото средния клас модели на Jackson и Ibanez. Като изключим леките компромиси с материалите(които съвсем не са леки, доколкото знам при евтините Jackson и Ibanez) Yamaha са доста добри инструменти. Мисля, че това е китарата за теб.

Отговорено

vlex ок, пич, прав си обаче тук вече си говориме за различен клас китари... ти да не мислиш па че на Mike Stern Yamaha-та му струва 500 лв, а? същата работа ;) а на момчето му го препоръчах щото съм пробвал подобна Ямаха в Динакорд и за жалост останах неприятно изненадан ;) пък нали ги знаеш младите китаристи... днес купуват и след 3 месеца продават ;) за колко мислиш че ще продаде Ямахата която в магазина струва 500... ;)

• 3 years later...
Отговорено

Като за нов... нещо за 3-400 леви те устройва перфе. Някой страт тип HSS клас Richwood. Има добри мнения за китарките, а и не са много скъпи (ако изключим LP моделите де...).

Отговорено (Редактирано)

Темата е твърде стара... не пишете коментари по адрес на вече изтритите такива, за да не създавате излишна работа на модераторите

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Здр. на всички,нов съм тука ама ще се постарая по скоро да вляза в час :)

Сигурен съм че има доста такива теми за което се извинявам - сега моя проблем.В процес на спестяване съм,ама дай боже с малко помощ от спонсорите (родителите) да събера достатъчно кинти (около 400 лв) и искам да си купя е.л китара. В момента свиря на акустична и се уча.Проблема е там че съм пълен индианец във ел. китари може би дет знам някоя др марка по извесна ама ... та ако можете да ме въведете малко в теорията :) и как да си избера добра китара.

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68609

Лично съм я виждал. Китарата е много запазена и звучи добре.

Когато се пазарихме не пожела да ми я даде на 350 и се отказах(беше на 400).

Сега си е на цената.

Ако не е продадена.........

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.