Heavy_metalist Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) Консултирах се с един приятел дето разбира от китари и той ми предложи Yamaha RGX121S Вие на какво мнение сте (при положение,че аз смятам да свиря тежка музика ест) Редактирано Октомври 10, 2006 от Heavy_metalist
SPAF` Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 гаранция ще ти свърши работа, въпроса е колко парички ще ти я даде... че и аз имам приятели дето ми продават разни неща ама... понякога приятелите най-лошо преебват
Heavy_metalist Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 Ставаше въпрос за нова смсл аз го питах няква китара да ми предложи и за тез пари (500 кинта някъде)
SPAF` Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 ми, мойто мнение е че си се объркал... тука във форума в момента един пич продава един Ibanez с калъф и коланче, който за жици се е утепал - 550 кинта но ми се струва че ще ти смъкне... ето ти линкче: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=15262 па да не говорим че има нови Jackson за такива пари... което според мен пак е по-добро... к'во да ти кажа, почти всички метали са се спряли на Ibanez и Jackson...
vlex Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Нека наблегнем над "ПОЧТИ" Аз лично на ваше място не бих робувал на тая и тая марка само защото тоя и оня свирят на такива китари... Определено Тоя и оня свирят не на ибанци и джаксъни за по 500 кинта тъй че е все едно да свириш на скуаяр и да мислиш че ще вадиш звука на Клептън ако ми цепите мислата
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Както неведнъж съм казвал - от евтините китари Yamaha имат най-прецизна изработка - толкова прецизна, колкото средния клас модели на Jackson и Ibanez. Като изключим леките компромиси с материалите(които съвсем не са леки, доколкото знам при евтините Jackson и Ibanez) Yamaha са доста добри инструменти. Мисля, че това е китарата за теб.
SPAF` Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 vlex ок, пич, прав си обаче тук вече си говориме за различен клас китари... ти да не мислиш па че на Mike Stern Yamaha-та му струва 500 лв, а? същата работа а на момчето му го препоръчах щото съм пробвал подобна Ямаха в Динакорд и за жалост останах неприятно изненадан пък нали ги знаеш младите китаристи... днес купуват и след 3 месеца продават за колко мислиш че ще продаде Ямахата която в магазина струва 500...
James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Като за нов... нещо за 3-400 леви те устройва перфе. Някой страт тип HSS клас Richwood. Има добри мнения за китарките, а и не са много скъпи (ако изключим LP моделите де...).
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 (Редактирано) Темата е твърде стара... не пишете коментари по адрес на вече изтритите такива, за да не създавате излишна работа на модераторите Редактирано Ноември 19, 2009 от Evtim Djerekarov
d4_ghero Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 пиши в скайп - kocetyyy12 имам изгодна оферта за теб
Bukmop_Xp Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Здр. на всички,нов съм тука ама ще се постарая по скоро да вляза в час Сигурен съм че има доста такива теми за което се извинявам - сега моя проблем.В процес на спестяване съм,ама дай боже с малко помощ от спонсорите (родителите) да събера достатъчно кинти (около 400 лв) и искам да си купя е.л китара. В момента свиря на акустична и се уча.Проблема е там че съм пълен индианец във ел. китари може би дет знам някоя др марка по извесна ама ... та ако можете да ме въведете малко в теорията и как да си избера добра китара. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68609 Лично съм я виждал. Китарата е много запазена и звучи добре. Когато се пазарихме не пожела да ми я даде на 350 и се отказах(беше на 400). Сега си е на цената. Ако не е продадена.........
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 А лично провери ли преди колко години е пуснато запитването?
Recommended Posts