Jump to content
Българският форум за музиканти

Bukmop_Xp

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Bukmop_Xp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Благодаря на Никифена! А на другия, омръзнало ми е от "ръководители движение".
  2. Куплунг за китарен усилвател-входен

    Здрасти,

    Трябват ми два куп...

  3. Здравейте, Трябват ми два такив куплунга за входовете. Необходимо е да имат ключ и на масата. Очаквам директни предложения или възможност да си купя от интернет. Предварително ви благодаря.
  4. Bukmop_Xp

    Ел. китара

    Ако не си напазарил, че виждам, че нямаш търпение, виж това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=81467
  5. Bukmop_Xp

    Ел. китара

    Прояви търпение и следи продажбите във форума. Пусни си обява в "купувам". От тук ще вземеш по-добър клас, а като решиш да продадеш, ще загубиш по-малко или никак. Успех!
  6. Здрасти, Аз вървя по този път. Купих Моно25, разпилях го, и в крайна сметка, разбрах че ще ползвам от него само захранващия траф и лампите ЕСС83. Предимството ми е, че имам сервиз за медицинска техника, респективно условия, познания и опит, и не на последно място два склада със стари боклуци. Ще ти споделя опита си с удоволствие и ще ти помогна с каквото мога. Пиши на ЛС, за да не пълним темата. Може и на Скайп: v_m_hristovi Успех!
  7. Юберметала има превключвател за нойсгейт с три положения.
  8. Имам МТ2 и Юберметал. Въпреки по-големите възможности на Юбера(все пак е процесорно изпълнение), аз харесвам повече МТ2, защото е изцяло аналогов. За Пантера Юберметал е точния ефект. Става и за по-тежко. Аз няма да се разделя с нито един от тях, поне засега.
  9. 1) Говоря за конкретен ефект. 2) А преходните ток и напрежение? 3) Стабилизатор 78ХХ, какво значи това? ХХ в случая има конкретна стойност. 4) Схема на адаптера, не е ли малко пресилено. Вътре им пет чарка. 5) Никой няма да ми даде да го отворя в магазина, за да проверя за стабилизация, а този който е гарантирано стабилизиран няма да е толкова евтин. В крайна сметка тази полемика е излишна. Човека има нужда от компетентен съвет и го получи.
  10. Честита коледа! За МЕ 20: По отношение на поляритета, няма никакъв риск. Защитата е елементарна и надеждна. Стабилизация има, но тя работи в опрделени граници - под 15 волта на входа. От там нагоре има риск, особено над 20 волта. По отношение на филтрация, има филтър, който е с ограничени възможности. Оргиналният адаптер е стабилизиран точно на 9 волта и е с реални възможности да понесе 200 мА, има филтрация. Поляритет: минуса е вътрешната част на жака, плюса е на външната. Оригиналният адаптер също е китайски, но няма нищо общо с тия по магазините за 10 - 15 лева. При тях риска е от подаване на високо напрежение на входа на уреда, липсва всякаква надеждност и не са стабилизирани. Препоръката ми е за оригинален или правен от някой технически грамотен човек. Аз ползвам и двата варианта, правените, си ги правя сам ( не се наемам за други хора). Имам Босс МЕ 20 с оригинален адаптер и съм инженер по електроника, ако това все още значи нещо.
  11. dd3- продаден,оставатMT2 i SCH-1

  12. Bukmop_Xp

    Може ли ?

    Изтегли си Guitarpro от нета. След това си тегли фаилове с песни за него . Ползва се сравнително лесно.
  13. Здравейте, Необходимо ми е вашето мнение, за да определите моя избор. Интесесувам се от кубе за домашни условия с малка мощност. Реално ползвам около 2 вата. Благодаря на тези, които ще отделят от времето си!
  14. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68609 Лично съм я виждал. Китарата е много запазена и звучи добре. Когато се пазарихме не пожела да ми я даде на 350 и се отказах(беше на 400). Сега си е на цената. Ако не е продадена.........
  15. Здравейте, Синът ми надра задната част на тялото на китарата се с токата на колана. Интересува ме има ли пасти или препарати за полиране на покритието и има ли изобщо начин за справяне с тоя проблем. Предварително благодаря на тези, които ще изкажат мнение! Виктор
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.