Jump to content
Българският форум за музиканти

Каква ел. китара да си купя.


Heavy_metalist

Recommended Posts

Консултирах се с един приятел дето разбира от китари и той ми предложи Yamaha RGX121S

 

Вие на какво мнение сте (при положение,че аз смятам да свиря тежка музика ест)

Редактирано от Heavy_metalist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гаранция ще ти свърши работа, въпроса е колко парички ще ти я даде... че и аз имам приятели дето ми продават разни неща ама... понякога приятелите най-лошо преебват <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми, мойто мнение е че си се объркал... тука във форума в момента един пич продава един Ibanez с калъф и коланче, който за жици се е утепал - 550 кинта но ми се струва че ще ти смъкне... ето ти линкче:

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=15262

па да не говорим че има нови Jackson за такива пари... което според мен пак е по-добро... к'во да ти кажа, почти всички метали са се спряли на Ibanez и Jackson...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека наблегнем над "ПОЧТИ" ;) Аз лично на ваше място не бих робувал на тая и тая марка само защото тоя и оня свирят на такива китари... Определено Тоя и оня свирят не на ибанци и джаксъни за по 500 кинта тъй че е все едно да свириш на скуаяр и да мислиш че ще вадиш звука на Клептън ако ми цепите мислата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както неведнъж съм казвал - от евтините китари Yamaha имат най-прецизна изработка - толкова прецизна, колкото средния клас модели на Jackson и Ibanez. Като изключим леките компромиси с материалите(които съвсем не са леки, доколкото знам при евтините Jackson и Ibanez) Yamaha са доста добри инструменти. Мисля, че това е китарата за теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vlex ок, пич, прав си обаче тук вече си говориме за различен клас китари... ти да не мислиш па че на Mike Stern Yamaha-та му струва 500 лв, а? същата работа ;) а на момчето му го препоръчах щото съм пробвал подобна Ямаха в Динакорд и за жалост останах неприятно изненадан ;) пък нали ги знаеш младите китаристи... днес купуват и след 3 месеца продават ;) за колко мислиш че ще продаде Ямахата която в магазина струва 500... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Като за нов... нещо за 3-400 леви те устройва перфе. Някой страт тип HSS клас Richwood. Има добри мнения за китарките, а и не са много скъпи (ако изключим LP моделите де...).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е твърде стара... не пишете коментари по адрес на вече изтритите такива, за да не създавате излишна работа на модераторите

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. на всички,нов съм тука ама ще се постарая по скоро да вляза в час :)

 

Сигурен съм че има доста такива теми за което се извинявам - сега моя проблем.В процес на спестяване съм,ама дай боже с малко помощ от спонсорите (родителите) да събера достатъчно кинти (около 400 лв) и искам да си купя е.л китара. В момента свиря на акустична и се уча.Проблема е там че съм пълен индианец във ел. китари може би дет знам някоя др марка по извесна ама ... та ако можете да ме въведете малко в теорията :) и как да си избера добра китара.

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68609

Лично съм я виждал. Китарата е много запазена и звучи добре.

Когато се пазарихме не пожела да ми я даде на 350 и се отказах(беше на 400).

Сега си е на цената.

Ако не е продадена.........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.