Jump to content
Българският форум за музиканти

място за пускане на семпли


Recommended Posts

може би ще бъде добре да сложим един подраздел. Какво мислите? не за друго ама щот не искам да пълня "Авторска музика" с разни опити. Идеята не е това да е тема само защото лично се нуждая от мнения, мисля, че доста хора са в търсене на добрия звук на добра цена за какъвто и да е инструмент.

 

Ще бъде интересно да се обсъжда използвания гиър, различните конфигурации, позицията на микрофона

 

Ще качваме линкове към записи и ще обсъждаме, ще бъде описван процеса и птя на сигнала до самите ни уши, не теоретично, а чисто практично да се види/чуе ползата и прекаляването с употребата на еквалайзери и компресори хардуерни и софтуерни ефекти.

 

Ето пример: взел съм си примерно еди какво си и демонстрирам какво и как го върши, съответно някой е разочарован/очарован от резултатите, обсъждаме го. Харесва ми примерно записа на еди какво си, там пише как е записвано, с какво е свирено, през какво е минавало. Търся си адаптри и ми харесва как звучи записа на лицето Х, поглеждам какъв е гиъра и ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за звука от гиъра няма ли да е по-добре да седи по съответните раздели? В смисъл който иска да чуе как някой е записал новата си китара - да го чуе в съответния раздел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би не точно за пототдел ама може да се направи пинната темичка в Авторска музика например. Иначе идеята е страшна.

 

Ще се видим тази вечер :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Идеята е много добра...

наскоро го видех у един форум (случйно го нацелих) и е много практично.Ако се слагат по съответните форуми за инструменти просто потъват темите назад...

а видех и едни други подраздели много интересни..Работилниците..Метал,Поп и тнтн..Хората си джарът заедно и правят мелачки..И един особенно интересен :) където всеки качва писти и всеки може да преаранжира и наслагва квото му е кеф.Голяма тръпка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме притеснява, че това ще дублира до фоляма степен фукнята. Някой си купува нещо - пише във фукня, след това слага семпли и хората започват отново да се изреждат да честитят...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до някъде е така да....

може да се направи една друга работа.

Да е задължително в името на темата да се споменават ключови думи например...

Семпъл...ако щете и Метал,Поп,инструментал и тнт.Знам че много ше ревнат че с една дума не могат да се определят(ми кът не могат,....значи не могат) и така като се напише в търсачкат Семпъл в раздел Авторска музика-Воала!

 

п.с.Ката излязат резултатите в Търсачката например за Метал, винаги следващите две три думи от името на темата могат да пояснят достатъчно ясно-Дет метъл,Пауър и тнт.Така гледайки списъка с резулататите на всеки ще му е ясно дали иска или не ика да отвори дадена тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.