jeleto Публикувано Октомври 5, 2006 Публикувано Октомври 5, 2006 Историята е следната... предстои ни концерт, намерили сме добра зала, още една група, имаме инструменти, барабани, щуротии, мислим да направим сериозна организация - сайт, плакати, реклами... абе искаме да организираме нещо сериозно. Но... възникна следния проблем - това, което първоначално бяхме уговорили се провали и сега търсим озвучение и евентуално осветление. Нещо от сорта на 1-2 kW колони, пулт, монитори и микрофони (+ такива за барабаните). Абе, каквото си трябва за всеки концерт. Ако има и осветление - още по-добре. Търсим, естествено, възможно най-ниски цени, става дума за края на октомври-началото на ноември. Ако някой може да предложи своите услуги или да ни насочи към чужди - ще съм му безкрайно задължен, защото изпаднахме в много гадна ситуация... Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 (Редактирано) гугъл, Позвънете и където се сетиш. Ма няма такова нещо без пари. За по-малко от 100 не вярвам някой да се навие... Знаеш ли какво, що не отидеш в печатницата на Столична библиотека, влиза се откъм ГладстоУн, на гърба на пл. Славейков, срещу Уго; питаш долу в печатницата за Вальо или Пламен, и поставяш въпроса ребром. Те май имат някакво озвучаване, и едва ли ще ти скъсат гъза и кесията. А за осветление... питай ги и това. Аре Успех. Да не се залетите всички, става дума за екстремен момент. Редактирано Октомври 5, 2006 от sa6tiat Цитирай
jeleto Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 О, не, не говоря за без пари. Говоря за до 200-300 лв примерно. Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Говори. С него. С тях. И пробвай първо за по-малко, може да не ви одерат кожите. Успех. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 може да потЬрсиш и Вальо от гарата - за озвучение - не сьм му ползвал услугите като озвучител - (освен на студиото )- но сьщо не е скьпчия- и може да се договаряш с него DJCOCОBEAT - в обявите - купувам -продавам му е оставил телефона Цитирай
jeleto Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 Благодаря на всички... всичко това ще бъде проверено и дано се окаже подходящо поне едно... Ако още някой предлага нещо или има нещо на ум - да казва... Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Аз познавам озвучител (добър е-аз съм доволен,озвучавал е концерти и фестивали и то доста).Има и осветление.Работи на доста професионално ниво. Ето телефон: Кабадийски:0888515656 Васев:0898609298 Надявам се да ти свърши работа. Цитирай
bombjack Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 аз нямам техника иначе можеше яко да изкъртите Цитирай
evans Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 (Редактирано) Аз познавам озвучител (добър е-аз съм доволен,озвучавал е концерти и фестивали и то доста).Има и осветление.Работи на доста професионално ниво.Ето телефон: Кабадийски:0888515656 Васев:0898609298 Надявам се да ти свърши работа. Само че този човек бая ще ти се обиди,защото го наричаш озвучител,а човека си бачка като тонрежисьор.Едното няма нищо общо с другото Редактирано Октомври 29, 2006 от evans Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Не се притеснявай, няма да му се обиди Човека озвучава концерти, следователно е и озвучител, освен тонрежисьор. Или поне аз така си разсъждавам. Само дето не знам за какви пари ще се разберете, иначе наистина ще ви свърши добра работа. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Аз познавам озвучител (добър е-аз съм доволен,озвучавал е концерти и фестивали и то доста).Има и осветление.Работи на доста професионално ниво.Ето телефон: Кабадийски:0888515656 Васев:0898609298 Надявам се да ти свърши работа. Само че този човек бая ще ти се обиди,защото го наричаш озвучител,а човека си бачка като тонрежисьор.Едното няма нищо общо с другото е чак пък нищо общо Цитирай
Vlad Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Ако още имате проблем с намирането на озучител /и тонрежисьор:rolleyes:/ моят ще ви свърши работа, стига да е свободен. Взима 250 лв. Все пак се надявам вече да имате уговорка с някой, защото това е последния възможен момент. Ако се налага - ЛС. Влад Цитирай
jeleto Отговорено Октомври 29, 2006 Автор Отговорено Октомври 29, 2006 (Редактирано) Благодаря на всички, които се отзоваха. Засега имаме уговорка с Румен Спасов. Нека някой сподели опит от работата си с него, ако е възможно, благодаря. Редактирано Октомври 29, 2006 от jeleto Цитирай
Recommended Posts