imilenov Публикувано Февруари 1, 2005 Публикувано Февруари 1, 2005 моляви дайте некви скали за сола 6тото пентатониките не вар6ат 4ак такава работа да си призная 4естно никва скала незнам знам само арпежи и пентатоники за това 6те ви бъда много благодарен ако дадете некоя друга скала Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 ами пич, моа да ти ги напиша ама ме мързи. ако ти трябват само майорните и минорните ти е достатъчно да знаеш по една от двете и дрогото е лесна работа. най-добре е да си изтеглиш guitar-pro 4.0.7 версия, или и по стара мойе. там ги има абсолютно всички скали - дайе някви инадийски там и таджикистански Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1474 научи тези, това е всичко, което ти трябва. въпроса е, че трябва някой да ти покаже как се използват тези ладове, къде и кога. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Знам, че се повталям, но... Миленов, ти научи добре да комбинираш мажорна и минорна пентатоника, пък после разпитвай за останалото Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 я дай жокер, ква е далаверата с комбинация на минорна и мажорна пентатоники дето все казваш. аз не го ползвам това, а може би е яко. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) не знам дали е успешно минорна и мажорна пентатоника най вероятно да има в предвид минорна пентатоника с миксолидийски мажор. където в случая стария лад доминира и само ръцете преминават визуално по пентатониката. Редактирано Февруари 2, 2005 от Nalbantov Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 дай ми конкретен пример за хармония и скалите които се свирят отгоре, че така пак не зацепих много..... минорна пентатоника и едноименен миксолидийски няма ли да стане много хард'н'хеви ? Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 от архива: http://www.fenderplayersclub.com/pdfs/less...e_combining.pdf Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) аааааааааааа оти съм толко проста дето имаше един лаф е тва го знаем ама го мислим по друг начин аз по принцип не съм голям фен на пентатониките де Редактирано Февруари 2, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Любимото на един приятел : 3-5-5 4-6-6 7-7-6-7 1-2-3 Свири се от Аб в 1/32 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Любимото на един приятел : 3-5-5 4-6-6 7-7-6-7 1-2-3 Свири се от Аб в 1/32 Ако искаш се смей, но като хлапе имах едно миниатюрно ел. пианце и там го имаше това парче! И сега мога да ти го изпея!!!!! супер!!! :violin: Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 ААААААААААААААААААААА Не съм и предполагал че и други хора го знаят това от там. :beer: И аз имах такова пианце със същата мелодийка Цитирай
imilenov Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 ама моляви се напи6ете ми таблатури а тва дето ми го даде 355 466 7767 123 не6то не разбрах как да го исвиря от ла до си ли требва да се изсвири ? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 ама моляви се напи6ете ми таблатури а тва дето ми го даде 355 466 7767 123 не6то не разбрах как да го исвиря от ла до си ли требва да се изсвири ? Тайна!!! Това е само за Просветените в Света на детските безсмислени пианца! :green: Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Това е само за Просветените в Света на детските безсмислени пианца! Даа бе.. бях виртуоз на тва нещо Цитирай
Recommended Posts