chris_barnes Публикувано Октомври 1, 2006 Публикувано Октомври 1, 2006 Здравейте хора Като видях колко глупави теми има пост-нати реших че няма да е чак толко безмислено да попитам.Става дума за 1 определен вид (ако мога така да се изразя) пера...преди няколко месеца набарах 1 такова и оттогава само с него свиря - идеално е Перото е черно и е няква серия на някъф си Гарсия...(от другата страна има 1 ръка)..има ги като реклама от вътрешната страна на опаковките на струни Д'Адарио.. Та ако някой е виждал или знае къде мога да намеря такова чудо,ще съм му много благодарен ако сподели... 10х предварително Цитирай
Vic7oR Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 В Търново се продават такива перца. Ако минавам през музикалния магазин ще питам какво е.. Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 ЕЕЕ айде ако си от СФ направо да ти поръ4ам да ми земеш 3-4 и ще се видим да ти ги платя- ще има и почерпка по бира Цитирай
Vic7oR Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Ами мисля, че е логично да съм от Търново Ще ти кажа марката на перцето и всякаква друга информация Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 хехе ОК 10х предварително Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Това перо е на фирмата Planet Waves и е сигничър модел на Джери Гарсия - покойният китарист на Грейтфул Дед. Ако си от София, можеш да потърсиш такива в магазина на Динакорд на 5-те кьошета. Цитирай
Vic7oR Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Това перо е на фирмата Planet Waves и е сигничър модел на Джери Гарсия - покойният китарист на Грейтфул Дед. Пича не лъже.. Днес ми казаха горе долу същото в музикалния Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) Това перо е на фирмата Planet Waves и е сигничър модел на Джери Гарсия - покойният китарист на Грейтфул Дед. Ако си от София, можеш да потърсиш такива в магазина на Динакорд на 5-те кьошета. аз съм си купувал от Динакорд точно такова.Цената му е 2.5 лв. ако не бъркам(или ако бъркам е с 10-20 стотинки), но аз съм фен на Дънлууп и това не ми допада, смисъл не мога да свиря с него Редактирано Октомври 2, 2006 от KingdomX Цитирай
Recommended Posts