vlado1113 Публикувано Октомври 1, 2006 Публикувано Октомври 1, 2006 Един приател ми го предлага за 100 лева. Заслужава ли си? Аз посвирих на него малко да го пробвам и останах доволенл. Има много хубави чисти китари. Най много ми хареса пресет Е5 - само за сола. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 като данни предлага квото и другите пластмаси Като цяло е трудно да те грабне ефект с фабричните си бленди,разцъкай го малко по вече и си прецени дали ти пасва.....за цената незнам дали е адекватна... Цитирай
Gregg Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Ако имаш свободни пари го вземи - какво му плащаш за 100 лева? В Щатите нов е $70. Най-малкото можеш да ползваш модулационните ефекти, реверб и дилей, иначе само едно камионче знаеш колко струва. Цитирай
vlado1113 Отговорено Октомври 26, 2006 Автор Отговорено Октомври 26, 2006 Взех го и засега сам доволен но дистерите му са малко слаби не става за харт рок. И мисля да му сложа едно камионче преди процесора. Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 съмнявам се да стане добре, не съм оставал доволен никога, колкото и да цъкам по процесора, като му сложа нещо отпред, само лууп става за тая манджа Цитирай
Recommended Posts