fLiSk Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 И в същото време ако има марка на която да продават най - много фалшификати в България също... Това винаги е голям проблем ако не купуваш от официалния дистрибутор... Последния път се сблъсках с едни струни 0.11 дето се водеха Фендер и на края на 1 вата седмица вече почнаха да бръждят на тенеке... Скоро получих добър съвет от един съфорумник - когато не купувам от официалния дистрибутор в България да купувам струни Ямаха, не са известни и никой не си играе да ги фалшифицира. Също така Earnie Ball в xxxx досега са действали безотказно при мен. Цитирай
shadow Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Сложи си други струни,Д'дарио са едниот най-калпавите струни с които съм свирил Леко , леко ....ако има марка с която свирят най-много китарни величиа това е Д'Адарио... Да, ама не от тези дето се продават в България... Цитирай
docc Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 А защо смятате,че някой изобщо си играе,да фалшифицира струни!? Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 6тото сме си манияци, че някой непрекъснато ни фалшифицира и ни прецаква. Просто манталитет, пардон.... прост манталитет исках да кажа!!! ,,Ей, копеле, найш ли, че Димарциото в Райзинга били фалшиви?", примерно... :wall: :wall: :wall: Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) Ами защото господа, не знам как се обяснява фактът че струни Фендер, които се използват съвсем нормално, от човек, който има опит с тези неща, просто НЯМА как за една седмица вече да са изгубили почти всякакви качества, да са почнали да почерняват стабилно, да звучат като тенекия и да бръждят. И не ми минавайте с теорията че това е щото на Фендер не са им толкова добри струните, понеже съм позлвал и друг път, когато съм бил извън България. Ако някой от вас двамата "умници" ми предложи някакво друго логично и ясно обяснение на този факт ще се радвам, ако не, просто не приемам глупостите ви за "параноята" и прецакването. Редактирано Октомври 3, 2006 от fLiSk Цитирай
docc Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Искаш ли да се извиниш,преди да продължим дискусията!? Цитирай
docc Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Калояне,засега ще приема,че все още не искаш! Но докато не се извиниш,няма да получиш логичното обяснение,за което питаш! Ако ти дойде друг акъл - информирай,ако ли не - сърди се на себе си! По някое време ще спра,да смятам,"че все още не искаш"! Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Не, бе, споко, разбирам те!!! Язе преди време си бях взел едно Димарцио от България, от Райзинга... И не звучеше както трябва, не6то ми дрънчеше. Години по-късно си взех едно от Испания и беше разбивка отсекъде. А, серизно по темата - се ми се струва, че е безумно ясен фактът, че две отделни седмици един и съ6ти човек не се поти по еднакъв начин и в България климатът е по-различен от този в Дойчланд. А, дори и самолетните титанови сплави се износват по-бързо при определени условия. Та, помисли за тез не6тица дребни, наречени ,,глупости", преди да драЗнеш следу6тия пост. Сус здраве! Цитирай
PRIMO Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Мисля в тая тема да питам - смених си струните и сега новите леко дрънчат на метал и като хвана някой акорд и малко дрънчи не звучи особено чисто - защо се получава така ? Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Предполага се, че продуктите са направени с достатъчно качество, за да не се влияят чак до такава степен от подобни фактори. Между месец и седмица има четворна разлика. Да не говорим че потенето е далеч по - малък фактор, когато човек има навика да си забърсва струните след свирене. И последно, по тази логика в Германия и Унгария, където кой каквото иска да ми разправя е по - влажно от тук би трябвало струните да стигат до това състояние доста по - бързо. Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Мисля в тая тема да питам - смених си струните и сега новите леко дрънчат на метал и като хвана някой акорд и малко дрънчи не звучи особено чисто - защо се получава така ? Ами, народа точно за тоя ефект се бори. Това ,,дрънчене", както го наричаш ти е характера на новите свежи струни и често пъти хубавите такива се отъждествяват с способността им максимално дълго време да останат така ,,дрънча6ти". Абе, вкусове всякакви! Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 И последно, по тази логика в Германия и Унгария, където кой каквото иска да ми разправя е по - влажно от тук би трябвало струните да стигат до това състояние доста по - бързо. Е, именно, де Би трябвало... Цитирай
kiik Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 Е последно какво стана - да си връщам ли струните от кухарката на електрическата или какво да правя....казвам ви новите ми струни (за ел. китара) дрънчат ужасно и маи и се разстройват....нормално ли е? Цитирай
Striker_II Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 докато са нови е нормално да се разтройват.... посвири малко и ще си слегнат добре.... и мойте бяха така Цитирай
Recommended Posts