bombjack Публикувано Октомври 1, 2006 Публикувано Октомври 1, 2006 Малко от новите неща ..... BRIGHT AS THE SUN REFLEXXX - recordings паролата е joro123 Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Чух парчето(bright...) като музика е страхотно, прекрасно, пълно с мелодия, точно такъв тип парчета най-много обичам но вокала не ми харесва изобщо! ако го смените няма да сгрешите за саунда няма да коментирам, личи си че е нискобюджетен, но това на пречи музиката и солата да грабват още от първо слушане! Тва горе си е мое лично мнение, не обременявам никого с него, тъй че можете да го игнорирате ако не ви допада Успех! Цитирай
bombjack Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 (Редактирано) Споко пич ! Нищо няма да се игнорира - за това качвам неща .....да Видя какво мислят хората .....за звука ........в къщи - КОЛКО-ТОЛКОВА Редактирано Октомври 1, 2006 от bombjack Цитирай
jFog Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 ПОклон пред мелодиите Ако се изпее всичко това с един мощен вокал ше стане Екстра ( за мен) Вие си знайте. абе тоз креч що е само в десния канал? Цитирай
bombjack Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 Няма такива вокали в БГ за съжаление ..... знам за какво говориш много добре.....не се пее лесно тази музика....казвам ПЕЕ.....щото повечето тук викат, кряскат и квичат вместо да пеят. Така или иначе това дето го правим може да намери почва в Германия. На българина му дай чалга предимно Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 що бе, вокала му трябва не много да прозвучи както трябва ( лично мнение) Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Много добре звучи и определено заслужава един качествен запис Цитирай
bombjack Отговорено Октомври 2, 2006 Автор Отговорено Октомври 2, 2006 АМИ нямам неща....иначе още по-добре ще го направя Цитирай
jFog Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 аз си мислех за вокал тип Инфлейм или Дарк.. просто рифовете са много тежки и на готини хармонии.. много вкусни са даже.И барабаните помпят мощно звучи на шес! може да накараш твоя човек да го изпее по дрезгаво(да го напиеш и напушиш с арда) и да му монтираш лек дистиржън жи стане биберон жи гу служкам милиони пъти (не ви давам наклон на хуя) Швабите са много напред с материала като цяло,на скоро ми дадохха един диск с ъндърграунд от някво списание.. имаше всякви стилове и всички си бяха точно като по книгите.. Продължавайте все така да творите! един фен в повече имате F5 голям изрод а? Цитирай
bombjack Отговорено Октомври 2, 2006 Автор Отговорено Октомври 2, 2006 Мерси пич ! кефа се като чуя нещо нормално като мнение другата седмица ще кача и GHOST и то е голяма лудница само имам пеене да запишем и да го смеся Цитирай
mengel Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Всичко е въпрос на работа. Мисля, че във вокалиста има хляб, но трябва да се позанимава със себе си. Една препоръка - обърнете внимание на барабаните. В тази музика мощта идва главно от барабани и китари. Касата и томовете са чувсвително по-слаби и тънеят като звук. Райд чинела и фуса може малко да се намалят. Вокала също. Малко! Специално за барабани най-якото е Drums from hell. От 1 месец го ползвам - по-добро засега няма! Цитирай
ronia Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Няма такива вокали в БГ за съжаление ..... Нищо не каза Просто на младежа му трябва повече самочувствие и по-малко имитация. А като мислиш за него по този начин, не помагаш. Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Песента е много яка, въпреки, че такъв тип вокали не обичам и горещо подкрепям мненията на колегите отгоре за "по-лоши" вокали Иначе защо всички са тръгнали да редят барабани и да искат да опстигнат чудеса? ОК, искате да поспестите пари, ама примерно в Княжево (тука сори за рекламата, ама там барабните са убиец) е 9 кинта/час записа. За 2 часа ще понаправите няколко песни и всичко е екстра. А и само една да направите, тва са 18 кинта разделено на еди-колко-си човека или ~4 лева макс на калпак, което не е кой знае колко. Айде успех и пускайте новозаписаните парчета. Цитирай
Boris Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Ей, парчето наистина никак не е лошо. Много яки сола.И вокала определено има добър потенциал. Просто има още доста да поработи над техниката и над стила си. А звука въобще не е проблем да се преценят достойствата на композицията. Цитирай
mengel Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) Песента е много яка, въпреки, че такъв тип вокали не обичам и горещо подкрепям мненията на колегите отгоре за "по-лоши" вокали Иначе защо всички са тръгнали да редят барабани и да искат да опстигнат чудеса? ОК, искате да поспестите пари, ама примерно в Княжево (тука сори за рекламата, ама там барабните са убиец) е 9 кинта/час записа. За 2 часа ще понаправите няколко песни и всичко е екстра. А и само една да направите, тва са 18 кинта разделено на еди-колко-си човека или ~4 лева макс на калпак, което не е кой знае колко. Айде успех и пускайте новозаписаните парчета. Aко има кой да ги изтропа да, ами ако няма... На Запад групите все по рядко записват барабани. По-добре пари за по-яко РС ибарабаните с DFH стават бетер истински Ако не вярвате чуйте Colobar - secrets, първия засега ми опит с DFH Редактирано Октомври 3, 2006 от mengel Цитирай
Recommended Posts