Fenix Публикувано Януари 31, 2005 Публикувано Януари 31, 2005 Ми, нека тогава тука ние, които не знаеме теорията на музиката (както вече бяхме наречени "примитивни" от един /бивш/ член ), та нека тука си задаваме въпросите свързани с теория на музиката. Примерно. Fenix: тия термини "голяма секунда, малка секунда, тетрахорд, септахорд и такива...." :hello: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Утре ще ти пиша - сега съм прекалено болна и устала... И ще сменя името на темата Цитирай
Topsun Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 предлагам ви следния вариант.ще се постарая да ви напиша ТМЕ от смия първи урок и да задавате въпроси за това което не ви е яснотогава мисля че много неща ще ви се изяснят.ще помоля модераторите за съдействие.все пак сме в този форум да си помагаме , а не да се обиждаме.аз лично нямам намерение да обиждам никого.не искам да се изтъквам с това,че уча музика,напротив,бих искал да помогна на всеки,който се нуждае,така че от утре почвам лека-полека да пиша и да обяснявам.възнамерявам темите да се казват ТМЕ-урок 1,2,3 и така до 12 за да е по-лесно и прегледно и ако някой има въпроси да пише в съответния урок.мисля че идеята е яка.ако модовете а и вие сте съгласни просто пишете . Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 А може ли да ви отговарям, на вас "примитивите"? Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Аз викам да не е дословно като в книжките,малко е тъпня така.А и всеки може да си ги намери,ако не - давам моите.По-добре да отделим на първо време най-основните неща - интервали,акорди(ако не ви стига темата,дето вече се изявяват няколко форумци),ладове,строеве и т.н. и т.н.'Щото е много интересно как са били измислени имената на нотите,но не знам дали има идиот(освен мен),на когото хем да му е интересна темата,хем да не я знае вече прословутата историйка .Та така.Казвайте - ще систематизираме с другаря Topsun едни статийки. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 1, 2005 Автор Отговорено Февруари 1, 2005 (Редактирано) А може ли да ви отговарям, на вас "примитивите"? Е че разбира се. Затова е темата! Аз викам да не е дословно като в книжките,малко е тъпня така.А и всеки може да си ги намери,ако не - давам моите.По-добре да отделим на първо време най-основните неща - интервали,акорди(ако не ви стига темата,дето вече се изявяват няколко форумци),ладове,строеве и т.н. и т.н.'Щото е много интересно как са били измислени имената на нотите,но не знам дали има идиот(освен мен),на когото хем да му е интересна темата,хем да не я знае вече прословутата историйка .Та така.Казвайте - ще систематизираме с другаря Topsun едни статийки. Аве аз нямах предвид да изнасяте уроци, по теория на музиката.... В смисъл, че попитах за две-три неща. Ясно ми е че повечето са навързани де, ама... Да ви кажа, това наистина би било полезно, щото на мене на български би ми било много по-ясно, но все пак това си е бая занимавка.... :think: Вий решете дали ви се занимава... Айде и Редактирано Февруари 1, 2005 от Fenix Цитирай
Recommended Posts