dany Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Ти постове ли трупаш или? Защо просто не линк-на Пей Сърце? Линкнете го на човека де. http://peisyrce.hit.bg/ Цитирай
kossabossa Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Аз такова да прибавя малко още от чуждестранните, щото и там има работи дето си заслужават... Бийтълс - Гърл, О дарлинг, Иестърдеи, Мишел, норуиджън ууд Анималс - Хаус ъф дъ райзинг сън Донован - Сийлд уит ъ кис Джон Ленън - Имеджин Скорпиънс - Уинд ъф Чейндж, Уаит Дъв, Стил Ловинг Ю, Уен дъ смоук ис гоинг даун, Олуеис Съмуеър, Лоунли Найтс,Ю енд ай, Флай Пийпъл Флай, Ийгълс - Хотел Калифорния Металика - Нотинг елс метърс, мама сед Лед Зепелин - стеируеи то хевън, бейб аи'м гона лийв ю Ковърдейл и Пейдж - Тейк ме фор ъ литъл уаил Пинк Флойд - Уиш Ю Уър Хиър Джудас Прийст - Бифор дъ даун Рейнбоу - Кент лет ю гоу, реинбоу аис, кеч дъ реинбоу, Темпъл ъф дъ Кинг Муди Блус - Найтс ин уайт сатин Иурайа Хийп - Джулай морнинг Ролинг Стоунс - Енджи Гънс енд роузис - дон'т край Блек Сабат - Чейнджес Канзас - дъст ин дъ уинд хим - ин джой енд сороу Уайтснеик - ис дис лов Дийп Пърпъл - Солджър ъф Форчън, Лав Конкърз Ол Иначе от българските не помня дали видях: Стар албум, Среща на Щурците, след 10 години на ФСБ, Спасение, Елмаз и Стъкло и Хей момиче на БТР Еми туй то от мене, повече не се сещам. Да живей кирилицата!!!!! Цитирай
solo5 Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Линкнете го на човека де.http://peisyrce.hit.bg/ мерси пич ... сега остава да го дръпна целия сайт Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Канзас - дъст ин дъ уинд Тука ти препоръчвам на Скорпиънс версията,щото след няколко ракии/бири/водки/джина.... бая зор ще видиш с разлагането.... Абе как до сега никой не е казал Черно Фередже?! Верно техното не са балади ама за купон са си екстра-свирят се лесно и пияните им се кефят...кво повече може да се желае. Цитирай
Eliza_rock Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 И ВНИМАНИЕ, КУЛТОВАТА ПИЯНСКА ПЕСЕН:ЛУНЕН ЛЪЧ Лунен лъч, Лунен лъч Земята озарява От кръчмата се чу пиянски вик Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / От кръчмата се чу пиянски вик Сто бутилки, сто бутилки С вино ще изпия аз С една жена на мойте колене Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / С една жена на мойте колене Ако умра, ако умра Вий ме заровете В едно мазе Със вино и мезе Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / В едно мазе Със вино и мезе Краката ми, краката ми Да сочат към вратата А главата Под канелката Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / А главата Под канелката На вратата, на вратата С тапи напишете Тук почива царя на пиячите Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / Тук почива царя на пиячите Поуката, поуката От тази стара песен Е да пиеш докато умреш Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / Е да пиеш докато умреш Am, E, Am Dm, Am. E, Am просто се кефя на тая песен... много яко стана на лагера със нея Цитирай
yuli Отговорено Май 1, 2007 Автор Отговорено Май 1, 2007 И ВНИМАНИЕ, КУЛТОВАТА ПИЯНСКА ПЕСЕН:ЛУНЕН ЛЪЧ Лунен лъч, Лунен лъч Земята озарява От кръчмата се чу пиянски вик Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / От кръчмата се чу пиянски вик Сто бутилки, сто бутилки С вино ще изпия аз С една жена на мойте колене Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / С една жена на мойте колене Ако умра, ако умра Вий ме заровете В едно мазе Със вино и мезе Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / В едно мазе Със вино и мезе Краката ми, краката ми Да сочат към вратата А главата Под канелката Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / А главата Под канелката На вратата, на вратата С тапи напишете Тук почива царя на пиячите Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / Тук почива царя на пиячите Поуката, поуката От тази стара песен Е да пиеш докато умреш Пр.: О, да да да / 2 О, не не не / Е да пиеш докато умреш Am, E, Am Dm, Am. E, Am просто се кефя на тая песен... много яко стана на лагера със нея А какъв е ритама на песента ,или от коя друга песен идва? Цитирай
Тони96 Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 www.peisyce.hit.bg Там има достатъчно текстове и акорди на едни от най извествите български песни!!! УСПЕХ Цитирай
the_gorer Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 НА КОЛЮ РАШКОВ У БОСТАНЯ ... тая няма да я пиша, че ши мъ бият Искам да си намеря тази песен и акордите! По заглавието съдя, че е нещо Велико. Цитирай
Fender_str Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 http://textove.com/songs.php?artist=489 тая песен лунен лъч на кого е че немога да я намеря? Цитирай
Recommended Posts