Hatered Публикувано Януари 14, 2014 Share Публикувано Януари 14, 2014 Здравейте, Реших да споделя първия ми електронен трак. Обикновено се занимавам с рок, обаче реших да се пусна и в тази насока. Интересно ми е дали ще намеря почитатели на подобна музика. Приятно слушане! https://www.youtube.com/watch?v=B-loyXsFpEE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 14, 2014 Share Отговорено Януари 14, 2014 Добре разработена идея, въпреки че аз не съм почитател на електронна музика! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hatered Отговорено Януари 15, 2014 Автор Share Отговорено Януари 15, 2014 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old Times Отговорено Януари 15, 2014 Share Отговорено Януари 15, 2014 Почитатели сме :-) Особено на Жан-Мишел. Следва лично мнение (не го приемай за критика). Водата в началото идва малко дълга, около минута и нещо, при това свършва рязко. Би ми харесало да е по-кратичка, до 40-та секунда, с по-плавно "изчезване". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hatered Отговорено Януари 16, 2014 Автор Share Отговорено Януари 16, 2014 Всякаква критика е добре дошла!! Не се считам за голяма работа . Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts