Angry Samoan Публикувано Януари 31, 2005 Публикувано Януари 31, 2005 Тъй като имам един Fender Stratocaster (3 Single Coils) искам да сменя оригиналните адаптери със SEYMOUR DUNCAN Hot Rail SSHR1B BLK и SSHR1N BLK, които са всъщност humbucker във формат на Single Coil, за да може китарата да звучи по-добре при по-голямо изкривяване на звука, тъй като при 3 Single Coils се чува един гаден брум от ампа, тъй като те улавят много по-лесно електромагнитните полета. Затова ме интересува къде в BG може да се намерят такива адаптери, има ли въобще официален вносител. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Януари 31, 2005 Автор Отговорено Януари 31, 2005 Става дума за ето това: SEYMOUR DUNCAN SSHR1B BLK Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Хм между дугото и аз за моята обмислям да си зема един таъв... Цитирай
bulby Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Хайде ако решиш да поръчваш отнякъде ми пиши едно PM, защото и аз искам да поръчам един Seymour Duncan SH1n '59 (или пък TB59, все тая ми е) и може да направим партия. Навит съм дори ако цената е по-висока... П.С. На http://www.musik-service.de има и двата модела, може от там да се поръчат. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 1, 2005 Автор Отговорено Февруари 1, 2005 (Редактирано) Според мен от www.thomann.de е по-добре по-принцип, имат по-голям избор, но аз имах предвид дали не може да се намерят направо някъде в BG. Иначе ще стане по-бавно, но като гледам и без това какво е състоянието на музикалните магазините тука, явно и без това ще трябва да се поръча от някъде. Редактирано Февруари 1, 2005 от Angry Samoan Цитирай
Black Spider Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 xxxx CO. Е ДИСТРИБУТОР НА DIMARZIO И SEYMOUR DUNCAN !!! Всеки модел на Seymour Duncan може да бъде поръчан в магазина на ул. княз Борис I 117 !!! OK? Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Във Варна има дънкан в "Левито" 175лв. е единичния Цитирай
synchu Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Във Варна има дънкан в "Левито" 175лв. е единичния луда работа.... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 луда работа.... Ми луди сме тука :killyou: Цитирай
Black Spider Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Hot Rails е $99 или около 150 лв в RF. Звучи по нормално, а? Цитирай
Recommended Posts