MEXEXE Публикувано Януари 4, 2014 Публикувано Януари 4, 2014 Здравейте колеги, отварям тази тема, за да си помогнем взаимно и да поразменим информация за местата, където може и е удоволствие да се свири на живо. В края на миналата година Мехехе направихме концерт в Плейграунд в Парадайс и останахме много доволни от озвучаването и мястото. Сигурен съм, че в столицата има поне още няколко такива места, които е добре да се знаят особено в началото на 2014, когато всички групи правят планове за участията си през годината. За нас перфектното място е с вместимост от над 200 човека, да има собствено и добро озвучаване и по възможност да няма претенции към входа, а само към консумацията. Мисля, че това би била една полезна тема за всички. Да пообменим информация къде е хубаво и кои места трябва да избягваме. За много години и успехи през 2014 на всички! Цитирай
serengeti Отговорено Януари 4, 2014 Отговорено Януари 4, 2014 Много яка тема!!!В басчат имаше "How was your last gig?" или нещо от сорта.Мисля че не е лошо всеки който дава коментар да пише за стила си защото не всички места са подходящи за грайнд например. Цитирай
MEXEXE Отговорено Януари 4, 2014 Автор Отговорено Януари 4, 2014 Благодаря Серенгети! Мисля, че темата би била полезна за много групи и изпълнители. Например ние в Мехехе свирим общо взето всичко, което може да се изсвири на акустична китара - от класика през световни хитове и евъргрийни та до акустични версии на някои рок парчета. В този смисъл Плейграунд в Парадайс беше наистина много добро място за нас. Мястото е ново и чисто, местата за публиката са супер удобни, има сцена и супер осветление и даже мултимедиен екран зад групата, които прави много яко шоу по време на изпълненията. Озвучаването и оборудването е наистина най-доброто което сме ползвали досега. Мисля, че с оборудването което имат там биха могли да правят концерти на абсолютно всякакъв стил групи. Общо взето за това говорим. Така че чакам идеи и за други подобни местенца. Цитирай
MEXEXE Отговорено Януари 10, 2014 Автор Отговорено Януари 10, 2014 Не се притеснявайте да споделяте, колеги! Сигурен съм че много от вас имат какво да кажат. Пък било то и да се оплачат от място където се имали проблеми. Мисля, че темата е важна за всички точно в началото на годината, когато се правят плановете за участия. Така че бъдете по-активни. Споделянето на информация е полезно за всички ;-) Цитирай
SoulSound Отговорено Февруари 21, 2014 Отговорено Февруари 21, 2014 В Суингинг хол-а е страхптно,за мен е едно от любимите места за свирене.За тези ,които не са ходили там,има две зали като във втората има стена,която предава на живо какво се случва на сцената от другата зала,както и също малка сцена,примерно за акустично изпълнение,от двама,максимум трима души.Атмосферата е много ларж,без да се набляга на конкретен стил-от всичко по малко,но мисля че не е подходяща сцена за тежката част от метъла.По-скоро всичко ...до хард рок и може би с привкус на хеви. Цитирай
Recommended Posts