Jump to content
Българският форум за музиканти

MEXEXE

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно MEXEXE

  • Рожден ден 02/18/1974

Previous Fields

  • Инструмент
    acoustic guitar

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/MexexeMusicBand
  • Skype
    batestoy

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

MEXEXE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Споделям две нови парчета на Мехехе, които не са чак толкова нови но едва сега успяхме да ги позапишем. Приятно слушане ;-) https://soundcloud.com/mexexe/3jol3drhmmz9 https://soundcloud.com/mexexe/q8ayhnmuprxk
  2. MEXEXE

    Marshall AS100D

    Мехехе използваме едно токова от 2 години почти и е супер - можеш спокойно да включиш 2 китари и 1 или два вокални микрофона. Звука е супер, има си ефекти, абе изобщо много сме доволни. Използваме го за свирене в помещение около 100-150 кв метра и го озвучава перфектно за акустична музика. Препоръчвам го горещо!!!
  3. Не се притеснявайте да споделяте, колеги! Сигурен съм че много от вас имат какво да кажат. Пък било то и да се оплачат от място където се имали проблеми. Мисля, че темата е важна за всички точно в началото на годината, когато се правят плановете за участия. Така че бъдете по-активни. Споделянето на информация е полезно за всички ;-)
  4. Благодаря Серенгети! Мисля, че темата би била полезна за много групи и изпълнители. Например ние в Мехехе свирим общо взето всичко, което може да се изсвири на акустична китара - от класика през световни хитове и евъргрийни та до акустични версии на някои рок парчета. В този смисъл Плейграунд в Парадайс беше наистина много добро място за нас. Мястото е ново и чисто, местата за публиката са супер удобни, има сцена и супер осветление и даже мултимедиен екран зад групата, които прави много яко шоу по време на изпълненията. Озвучаването и оборудването е наистина най-доброто което сме ползвали досега. Мисля, че с оборудването което имат там биха могли да правят концерти на абсолютно всякакъв стил групи. Общо взето за това говорим. Така че чакам идеи и за други подобни местенца.
  5. Здравейте колеги, отварям тази тема, за да си помогнем взаимно и да поразменим информация за местата, където може и е удоволствие да се свири на живо. В края на миналата година Мехехе направихме концерт в Плейграунд в Парадайс и останахме много доволни от озвучаването и мястото. Сигурен съм, че в столицата има поне още няколко такива места, които е добре да се знаят особено в началото на 2014, когато всички групи правят планове за участията си през годината. За нас перфектното място е с вместимост от над 200 човека, да има собствено и добро озвучаване и по възможност да няма претенции към входа, а само към консумацията. Мисля, че това би била една полезна тема за всички. Да пообменим информация къде е хубаво и кои места трябва да избягваме. За много години и успехи през 2014 на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.