Vertigo Публикувано Септември 28, 2006 Публикувано Септември 28, 2006 (Редактирано) гледам че стана модерно да се представяме та и аз да се посна макар и че не сам от съвсем скоро. 1)nickname:Vertigo[Иван съм иначе] 2)Възраст:15 3)Образование:уча във 2АЕГ 4)Вашият инструмент/и:засега имам време само за китарата 5)Предпочитан музикален стил:от класически рок до хеви метъл 6)Вашият вдъхновител:METALLICA и само METALLICA още на 6 години ги прослушах с Песента-ONE и от тогава им се кефя .иначе слушам и други групи но по-стари няма много добри съвременни групи 7)Досегашни (не)реализирани проекти:правил съм 2 групи и и 2те се разпадат надявам се третата да не се разпадне 8)Странични интереси:като повечето момчета на моята възраст-компютри и спорт 9)ми аз съм амбициозен и решен да постигна нещо в живота си и надявам се в музиката това е за мен форума е много як [това не е подмазване] Редактирано Септември 28, 2006 от Vertigo Цитирай
Sad But True Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Ами ....... ХА ДОБРЕ ДОШЪЛ Цитирай
vovcho Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 8)Странични интереси:като повечето момчета на моята възраст-компютри и спорт Ами, момичета ,бе?! Иначе добре дошъл Цитирай
Recommended Posts