Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

А добре аз как да разбера стандарт ли съм или афинити

то това са двете серии стратове други няма нали?

по номера отзад на грифа може ли?

P.S

намерих от де е - китайски SE-100 като тия в комплектите..

важи китарката :guitar:

Редактирано от drizzt
Отговорено (Редактирано)

стандарта е с 22прага, на главата пише "стратокастер", адаптерите са алнико, тремолото понякога е 2точково, тънък и бърз гриф,много тежко дърво на тялото, правят се в япония или индонезия май

афинити- обикновено пише "страт", адаптерите са ефтини, 21прага, по-дебел; гриф, леко тяло-китарата не тежи много, прави се в китай

има и модел "специал" - мойта е такава - представлява тяло и гриф от стандарт с евтина електроника като на афинити, даже по-калпава

тва е коет се сещам ;)

Редактирано от Overdrive
Отговорено (Редактирано)

Е то и тва СЕ - 100 ако е мойто такова- е с 22 позиции

май най важно идва кви адаптери щи му сложиш

Това,че в България се внасят най-ниските бюджетни,"ученически",ако щете,модели - въобще не означава,че Squier са такава марка.Имат разновидности,които да ви вземат акъла - не мога да се съглася,че Showmaster е най-доброто,което предлагат. wink.gif

Тия М 80 много ме кефят като форма и външен вид..Squier_master_M80_front.jpg

Редактирано от drizzt
Отговорено

...едно време (преди 5-6 години) съм виждал да се продава и SHOWMASTER и STAGEMASTER (още когато ги предлагаха във Фактор), мисля си че това са си два различни модела на Squier, иначе наистниа съвсем не са най-добрите от фирмата... най-добрите са Японските, после Корейските и най-накрая Китайските (които масово се предлагат в момента)... от Китайските тази година са изкарали доста по-добри модели от шоу и стеич мастърите... аз лично предпочитам Bullet-a пред Strat-a, а и бтв тука имам булет-ски адапторчрта (без алнико са) и си звучат чудно :P

...xxxx са представителството на Squier за България, тааа там е най-голяма вероятността да има всичко което търсиш