TheNextDimension Публикувано Декември 21, 2013 Публикувано Декември 21, 2013 Има-няма седмица, жената ми подари (по мое желание) горепосочената джиджавка. И се почна ходенето по мъките. Когато записвам в reaper output сигнала директно в записът ми влиза и метронома и output сигнала (всичкото чудо що свири в рийпъра се връща обратно)... Когато е на инпут съответно отново влиза, но в пъти с по-ниско ниво. Някакви идеи и съвети как да не става така? Единствените вързани кабели към него са изходите към амп-а с хай фи колоните, китарният ми кабел и връзката USB - PC. До скоро записвах с m-audio jamlab и такъв проблем никога не съм имал. То вярно, че на последното нямаше никакви екстри.Ако някой може да помогне ще съм безкрайно благодарен! Цитирай
martist Отговорено Декември 21, 2013 Отговорено Декември 21, 2013 Според мен не е от картата. Нещо настройки на софтуера...Няма логика да се връща обратно клик в записа...Никаква. Който използва рийпър да ти помогне. Или потърси там нещо... Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 21, 2013 Автор Отговорено Декември 21, 2013 Мисля, че си е нещо съвсем хардуеърно защото силата на метронома и на аудиото в записа се увеличава ако услия line out-a или monitor mix-a на интерфейса. Цитирай
dreamt Отговорено Декември 28, 2013 Отговорено Декември 28, 2013 Пробвай отдолу на картата има едни превключватели, едното е мултитрак, другото беше някакъв микс там - може да стане. Цитирай
aarab Отговорено Декември 29, 2013 Отговорено Декември 29, 2013 Предполагам, че ключето за палтака е в миксера. Доколкото помня от ревютата, може да записва и с DSP ефекти, но само един! Иначе огледай подробно миксера и виж дали не са цъкнати някой неща, които не ти трябват. Цитирай
Recommended Posts