angelova_pl Публикувано Декември 20, 2013 Публикувано Декември 20, 2013 Здравейте, Обръщам се към вас като към професионалисти. Искам да купя подарък на съпруга ми безжичен микрофон, но нищо не разбирам, спряла съм се на Shure SM58 и на Sennheiser Freeport Vocal Set. Кой от двата е по-добър вариант? Съпругът ми е певец и пее основно на закрити места, в заведения. Благодаря ви предварително! Цитирай
blr Отговорено Декември 21, 2013 Отговорено Декември 21, 2013 (Редактирано) Какъв микрофон ползва съпруга ти? Shure SM58 е много полулярен воклален микрофон, който пасва добре на различни гласове и е сравнително сигурен избор. Не знам как седят нещата с безжичната част, но предполагам, че не са се изложили и там. Доколкото знам се предлага с различни приемници на различна цена. Ако има ползватели, нека се изкажат за качествата на безжичните системи. Редактирано Декември 21, 2013 от blr Цитирай
angelova_pl Отговорено Декември 21, 2013 Автор Отговорено Декември 21, 2013 А за Sennheiser мнения? Незнам какъв ползва в момента... Т.е. незнам марката. А на Shure SM58 за какъв приемник да гледам, щом са различни? Цитирай
blr Отговорено Декември 22, 2013 Отговорено Декември 22, 2013 (Редактирано) http://www.musicworld.bg/bg/c_1510/Wireless_Mics_with_Handheld_Microphone.html Това са немалко пари и е най-добре той да си го избере. Аз бих взел ваучер за подарък за сумата или поне бих се уверил в магазина, че може да се замени в случай, че това не е неговия микрофон. Редактирано Декември 22, 2013 от blr 1 Цитирай
angelova_pl Отговорено Януари 23, 2014 Автор Отговорено Януари 23, 2014 В крайна сметка се спряхме на Shure SM58 или Beta58A, поне между двата може ли да дадете мнение кой е по-добър? Цитирай
cezarov Отговорено Януари 28, 2014 Отговорено Януари 28, 2014 Доколкото съм опитвал двата, мисля, че разликата не е огромна, като ми се стори, че Бета-та звучи малко по-чисто и малко по-мощно (като gain). Не съм сигурен обаче, че си заслужава по-високата цена, тъй като разликата им е пренебрежително малка. Цитирай
Recommended Posts