aiako Публикувано Септември 25, 2006 Публикувано Септември 25, 2006 Търся ноти и акорди за пияно на песни (Чалга и чужда).Колкото повече,толкова по добре :violin:
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 За пиано имам мегабайти с ноти. Хайде, ако обичаш виж в речника как се пише любимият ти (може би) инструмент и вземи си поправи поне инфото за инструмент! А за чалгата... Тцъ-тцъ-тцъ-тцъ-тцъ-тцъ-тцъ-тцъ-тцъ...
Achiles Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Търся ноти и акорди за пияно на песни (Чалга и чужда).Колкото повече,толкова по добре :violin: Това "Чалга и чужда" ми звучи много странно. Дали чалгата всъщност е бг музика е въпроса.
aiako Отговорено Септември 25, 2006 Автор Отговорено Септември 25, 2006 (Редактирано) :green: Ми аз тва чалга го написах ако някой има чи класами си кефи.... Но щом сте против нямам нищо против Редактирано Септември 25, 2006 от aiako
Achiles Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 :green: Ми аз тва чалга го написах ако някой има чи класами си кефи.... Но щом сте против нямам нищо против Не, едва ли някой е против. Признавам, не си падам по чалгата, но пък всеки има право на избор. Написах го на майтап. Извинявай ако съм те обидил
aiako Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 Ми и аз не я слушам.Обаче наще си ги кефи :twisted:
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Оправил си подписа - БРАВОС!!! А ноти в Мулето има с лопатата да ги ринеш. Подкарай го и ще те светна как да си ги търсиш най-лесно! Ето тук има упътване на БГ що е то и как се ползва въпросния софт: ЩРАК!
elysmokey Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Е това с мулето е супер ,ама как се сваля ???Въобще ще съм ти много благодарна ако подскажеш още малко...
vlex Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Проблема на мулето е че доста пиъри обикновено са се накачулили да смучат, а на един порт може да се закачи само един пиър. Демек по дифолт са 10 порта и следователно 10 смукача може да има едновременно на макс! Обикновено има поне още 15-20 човека с бавен нет преди теб да смучат каквото скаш ти така че няколко дни ще трябва да чакаш с нетърпение и да направиш лудия ъптайм за да си свалиш каквото искаш, НО не се шашкай! Аз съм свалил към гигабайт и половина уроци от там така че явно става Ае успех!
Vlad Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 С риск да се повторя: pianosheets.org Има много ноти за пиано, както и търсачка. Торент файловете се свалят с програмата биткомет /примерно/. Естествено няма НИКАКВА чалга. Успех! Влад 1
muzikanta Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 Някой може ли да ми даде нотите на песента User - Yeah ще съм му благодарен Skype: pla12358 ще черпа (( НО ГИ ИСКАМ ЗА (ПИЯНО) ))
Recommended Posts