ELVIS Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 а от къде аджеба зехте проклетия serial code?!?!?!!? нещо ми се губи.... :think: Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Topsun, файловете, които Baby Thomas е дръпнал са били фалшиви. Междудругото днеска дрънках с GreenMachine през ASIO FX Processor. Мисля, че зелената машина е един крайно гнусен амп симулатор - като почнеш от интерфейса и стигнеш до звука. Някой ползвал ли е новата версия и ако да - пак ли си е същия ташак или има подобрения? ako drunkash nekvi low tuning bozi nqma kak no s green mashin moga da ti izkaram po dobur zvuk ot guitar rig Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 24, 2005 Автор Отговорено Февруари 24, 2005 Ти може. Ама ние не! Което автоматично го прави "един крайно гнусен амп симулатор" Пусни едно семпълче да видим, ако не те мързи... Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Ти може. Ама ние не! Което автоматично го прави "един крайно гнусен амп симулатор" Пусни едно семпълче да видим, ако не те мързи... хахах ОК после! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Аз съм ТОТАЛНО несъгласен! До сега най-яките ГОТОВИ присети за дист на баса, които съм виждал бяха от един много стар и яко тъп ефект... Guitar FX или Guitar Effectss или нещо подобно и от GreenMachine-а!!! Бях МНОГО близко до диста на Леми!!! и мога да кажа, че ако ми се наложи да записвам с дист бих си сложил GreenMachine отново! А иначе интерфейса му ми беше доста приятен. Иначе сега не помня Митака да ми е давал нещо с него, но той го хвалеше доста... преди да излезне Амплитуб Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Април се чака Амплитуб 2, видях че се чудите... Цитирай
Recommended Posts