dimitar.gl Публикувано Декември 5, 2013 Публикувано Декември 5, 2013 Привет на всички. Казвам се Димитър и свиря на тромпет. От скоро съм запален да си търся групи с които да свиря. Напоследък се запалих доста по Brass/ Bend групи. С удоволствие бих свирил или сформирал подобен състав, а какво имам в предвид. Знаете че подобни състави са доста различни с различни подбрани инструменти. Напоследък се заслушвам по медни духови + комплект. Та ако успея/ бъда поканен да свиря в подобен brass ще се радвам много. Ще се радвам да прочета и вашите мнения по темата. Цитирай
Victor94 Отговорено Декември 8, 2013 Отговорено Декември 8, 2013 Здрасти, колега. Не съм точно представител на браса, но сакса се вписва идеално в такива съставчета, и съм навит ако излезе нещо. Пиши ми ако искаш: https://www.facebook.com/victor.todorov.7 Цитирай
Isay Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Човече, все пак пиши за кой град става въпрос. Цитирай
rocksteady_beat Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Привет на всички. Казвам се Димитър и свиря на тромпет. От скоро съм запален да си търся групи с които да свиря. Напоследък се запалих доста по Brass/ Bend групи. С удоволствие бих свирил или сформирал подобен състав, а какво имам в предвид. Знаете че подобни състави са доста различни с различни подбрани инструменти. Напоследък се заслушвам по медни духови + комплект. Та ако успея/ бъда поканен да свиря в подобен brass ще се радвам много. Ще се радвам да прочета и вашите мнения по темата. Здрасти мен. Казвам се Иван и с няколко приятели имаме банда като стила ние ориентиран към ска-пънк/кор вълната и горещо си търсим брас секция тъй като тя е важна за този стил музика. Групата е от София и е формирана преди 6-7 месеца като всеки от нас има дългогодишен опит на сцена. Така че ако имаш интерес или познаваш някой от твоя бранш с най- голямо желание бихме пробвали да забием нещо ... пък каквото стане скайпът ми е ska-lp, име :Иван Воев . Успех от мен Цитирай
schism Отговорено Април 6, 2014 Отговорено Април 6, 2014 Привет на всички. Казвам се Димитър и свиря на тромпет. От скоро съм запален да си търся групи с които да свиря. Напоследък се запалих доста по Brass/ Bend групи. С удоволствие бих свирил или сформирал подобен състав, а какво имам в предвид. Знаете че подобни състави са доста различни с различни подбрани инструменти. Напоследък се заслушвам по медни духови + комплект. Та ако успея/ бъда поканен да свиря в подобен brass ще се радвам много. Ще се радвам да прочета и вашите мнения по темата. Здравей, Митаче!Аз съм Цветан Димитров и свирим заедно с един приятел казва се Стефан Некви джази - фюжън нещица и си търсим още музиканти за да сформираме банда.Просто ние двамата сме 2 крайности и имаме нужда от баланс амонг ъс.Като в момента си търсим и кахонист. Ако имаш интерес за нещо подобно пиши на фб : Благодаря! Поздрави! Цитирай
Recommended Posts