vakata5 Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Добре ли се получава свързването на Boss ME25 с крайно стъпало,пробвах в лампово кубе Randall но не се получи добре? Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 4, 2013 Отговорено Декември 4, 2013 Дефинирай какво значи не се получи добре. Какъв саунд търсиш, какво ползваш за основа - свирене с група на живо или домашен китаризъм? Цитирай
vakata5 Отговорено Декември 4, 2013 Автор Отговорено Декември 4, 2013 ми не ми харесва звука,няма бас,звучи някак си пискливо Цитирай
slavo.ing Отговорено Декември 4, 2013 Отговорено Декември 4, 2013 Какво точно търсиш? Аз го ползвам с Marshall DSL40C, който е лампов и ми се получава. Изключвам preamp-а и ползвам само ефектите, но не виждам защо да не може по принцип. Зависи какъв звук точно търсиш, да кажеш че не работи по принцип е субективно. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 13, 2013 Отговорено Декември 13, 2013 Е ти с проц какво искаш, да излезе хубав звук ли??!? Цитирай
7thString Отговорено Декември 13, 2013 Отговорено Декември 13, 2013 На първо време върни целия процесор към заводски настройки. Пробвай да видиш дали ще ти харесат блендите. След това прочети цялата книжка, за да разбереш какво точно се случва с процесора ти и как да настроиш параметрите така, че да ти харесва звука. Прочети какво ти е написал Baby Thomas и не си прави илюзии, че ще излъжеш системата - процесора ще си звучи като процесор, ламбата ще си звучи като ламба Цитирай
Recommended Posts