Vertigo Публикувано Септември 22, 2006 Публикувано Септември 22, 2006 искам да попитам по-разбирачите нещо.свиря на акустична китара и един път забелязах нещо зелено под струните . незнам какво е та да питам нещо да не са за смяна или нещо такова .и също да питам да ми препоръчате някякви препарати за почистване и поддръжка ако поже. Цитирай
vlex Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Това зелено нещо което виждаш е в следствие на корозията на струните от киселинността на потта от пръстите ти. Аз лично чат пат минавам я с парцалче, я с кърпичка някаква да го пообера. В крайна сметка показва че струните са ти "леко" използвани, въпреки че на мен тия са откак я имам тая китара (година и кусур) и 5 от 6 струни са си първите и нямам намерение да ги сменям скоро всичките... Проблема е че зеленото може да се пренесе и на фретборда и да стане по-лесно забележимо което не е лицеприятно... Ае успех! Цитирай
Raxus Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) Това зеленото трябва да е кожа.Няма смисъл да сменяш струните просто ги забърши с нещо... Пс сори не видях че колегата ме е изпреварил Редактирано Септември 22, 2006 от Raxus Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 изчисти я с коресилин Стига бе,нали ще свали лака така,ако закачи тялото.. Цитирай
James Hetfield Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Ми кой ти е казал, че трябва да излива цялата бутилка. Свали струните, избърши ги и после със съвсем леко навлажнено парцалче, колкото да се каже че има минаваш по фредборда. Редактирано Септември 23, 2006 от James Hetfield Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Не бе!!!! тва беше базик!!! да не вземеш да го направиш, че ще стане за боклука.. Цитирай
Vertigo Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 оо щото щях да ходя да си копувам.замалко да стане белята Цитирай
Raxus Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Исчисти фретборда с мебелин, нямя кяк да нямаш у вас. Цитирай
Recommended Posts