fLiSk Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) А мислиш ли че ще му намериш един PRS за 250 лева, та да задели и за кубе? Според мен за толкова пари като качество е най добре да провериш китарите Yamaha и Washburn (едните са в Динакорд, другите във Фактор) от по - нисък клас и усилватели на Пийви или Рандал, до 20 вата, макар че не съм сигурен как са цените им. Едит: Добре е да оглеждаж Купувам - Продавам, там понякога има доста добри оферти за среден - нисък клас инструменти. Редактирано Септември 23, 2006 от fLiSk Цитирай
flipsy Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 След час и половина писане в айсикю с РокМан вече съм ориентирам много добре Реших какво ще си купя и към какво да се стремя!!Благодаря на всички останали!Повече въпроси нямам !! Цитирай
flipsy Отговорено Септември 24, 2006 Автор Отговорено Септември 24, 2006 Искам да ви попитам още нещо Коя от китарите ще ми върши по-добра работа като се има напредвид темата ? Yamaha RGX121S или Ibanez GRG270 ? Кажете плюсовете и минусите ако може ! Цитирай
flipsy Отговорено Септември 25, 2006 Автор Отговорено Септември 25, 2006 Никой ли не може да ми каже нещо за тези китари ? Коя е по-хубава ? Нещо ако можете да ми кажете длсаи е добре да я ползвам с Берингер копие на СансАмп (GDI21 му е модела)? или вместо това да си купя някое лампово кубе с ефект(Ако има) И Ако може да кежете колко струва ,че тука няма магазини в Габрово Цитирай
fluti Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Аз мисля, че и двете китари са добри, но повече клоня към Ибанеца (не съм ползвал Ямахата! ) - заради флойда (ямахата е с тремоло, като на фендер). Това е малко нож с 2 остриета - от една страна е по-добре, че има заклюване на струните при грифа, но от друга невинаги самите флойдове са достатъчно качествени и може да се разстройва, освен това е по-трудно да се сменят струни и да се настройва. Която и да избереш, със сигурност ще работи с берингера, който пък е доста добър ефект (аз имам такъв). Може да го включиш в някакво непретенциозно кубе (от рода на Лариос или нещо такова) и ще звучи прилично, освен това играе роля и на DI box за директно вкарване в компютър или мишпулт Лампово кубе е хубаво, но доста скъпо удоволствие като за начало. GDI21 струва около 90 и няколко лева в Динакорд. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 или се прави от стар модем, който купуваш за 2 леа Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) Тия направи сам ги остави засега, може би на по - късен етап. Съвета ми е да пробваш и да решиш, ако можеш посвири на всяка от китарите... Това би ти казал всеки. В този ценови клас имащ реалния шанс да попаднеш на Ibanez, на който флойда му нищо не струва и само дето седи на него. Откъм аксесоари бих ти рпрепоръчал Yamaha, но ми се струва че Ibanez ще е по - близо до звука който търсиш. Едит: За ефекта - Можеш да си вземеш копието на Берингер, но можеш да пробваш и с тези на Никифена тук във форума, ако са останали и ако имаш парите. Редактирано Септември 26, 2006 от fLiSk Цитирай
fluti Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 или се прави от стар модем, който купуваш за 2 леа Нещо се бъркаш, това не може да си го направиш от модем Цитирай
Icarus Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) За този Ibanez вече е писано тук, пробвай търсачката. Мисля, че Petrucci (потребителят де :green: ) свири на такава, питай него за подробности. Точно неговата съм пробвал малко (ха сега да се сети кой съм :green: ) и беше окей. Yamahata също съм пробвал, един приятел свири на такава, и тя си беше готина. Удобно грифче, нелоши адаптери и тремоло, което при нормална употреба, без изродщини, не разтройва. Най-добре в някой магазин отиваш и пробваш, сам да си прецениш коя по ти пасва А за ей тоя берингер верно питай Nikifena, той правеше такива (естествено по подобие на оригинала на Tech21, не копието на бернгър), и в тоя форум само добри думи съм виждал за него. Пък и разликата в цената не е чак толкова фрапираща като вземеш впредвид че съфорумеца ни ( ) ги прави на ръка и, доколкото чувам, доста по-качествено. Успех Редактирано Септември 26, 2006 от Icarus Цитирай
flipsy Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 Ще ми свърши ли работа ето тази китара за моя стил като за начало ??? Кажете ми нещо повече за нея хубава ли е ? Заслужава ли си и добър ли е звука ? китара Цитирай
Icarus Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Бе земай я бе, кво се ослушваш Първо я пробвай, естествено Цитирай
flipsy Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 не мога да я пробвам щото съм от габрово ! За тва ще кажа на момчета да ми даде китарата ако я купя с наложен платеж за сметка на мене ! Знаете кво е надявам се така , че се чудя дали да я взема малко кофти , че няма тремоло и , че е 21 прага ама като за начало ... Цитирай
Icarus Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Как тъй ша няма тремоло бе? Има си. Просто ръчката е свалена И кво като е 21 прага? Не, наистина? Абе разходи се от Габрово до където трябва, не си купуваш китара всеки ден. Успех! Цитирай
flipsy Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 (Редактирано) Ако наистина има ръчка я вземам веднага Дали ще мога да свиря с нея на репетиции и ако може на мини концерти ? Що ли не е сложил и ръчката на снимките Редактирано Септември 29, 2006 от flipsy Цитирай
LOE Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 хаха без ръчка не можеш ли да свириш е пич Цитирай
Recommended Posts