Jump to content
Българският форум за музиканти

Поръчка от томан.


FullNewb

Recommended Posts

Някой поръчвал ли е от томан? Колко струва доставката и за колко време идва? 

Мисля да закупя това:

http://www.thomann.de/gb/harley_benton_r_10_bk_rock_series_bundle_1.htm

Може и коментар по сета. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, много хора поръчват от томан. Аз лично съм поръчвал директно през тях китара и усилвател от musicworld.bg, които работят с thomman. Свържи се с тях, ако не могат да ти помогнат, може да ти предложат и нещо сходно, което е налично в магазините им. Цените им са същите, даже в повечето случаи си спестяваш доставката. Добави си този продукт в кошницата и ще ти сметнте доставката. Последно беше около 30 euro. Коректни са и нещата идват в срок. Проверявай всичко пред куриерите и ако има проблем веднага попълваш формуляра за връщане. Ако не се лъжа Спиди ги доставят. Ако действително те са виновни и си го разбрал пред куриер, няма проблем ще си я вземат обратно. За електрониките си имаш 3 години гаранция. Само те предупреждавам, не очаквай много от тази китара. Може да има и дефекти, за които томан не са виновни, все пак те не ги произвеждат. 

 

Поръчвай смело и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Всъщност доколкото съм запознат, Harley Benton са китари именно на Thomann, така че би трябвало да си следят качеството на производството. Иначе китарката едва ли ще свири по-лошо от която и да е друга такава за 200-300 лева. Просто марката продава в голям процент от случаите. То затова е пълно със скуайъри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж не знаех. И аз се чудя защо имат такива брутално ниски цени и са на 1-во място в почти всички категории, а те си ги рекламирали хората. даже по едно време бях се навил да си вземам една от сглобяемите им китари за около 70 евро ако не се лъжа. Исках да науча устройството и сглобката на китара от първа ръка. И въпреки това, няма как да се очаква кой знае какво за китара за 100-200лв. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.