Jump to content
Българският форум за музиканти

FullNewb

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

FullNewb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Някой поръчвал ли е от томан? Колко струва доставката и за колко време идва? Мисля да закупя това: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_r_10_bk_rock_series_bundle_1.htm Може и коментар по сета.
  2. Извинете ме че забравих да кажа какъв сет съм си избрал... Китарата е: http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_45786/YAMAHA_GUITARS_EG012_Top_Offer.html А това е кубето: http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_29995/Cort_CM10G.html Ще свиря рок и метъл, тази китара ми е решение като за начало, после ще мисля да взимам някоя по-добра. Единия хъмбъкър ще ми стигне ли за метъл и рок? И трябва ли да взема дисторшън педал или овърдрайва на кубето ще стигне? Ако да кой от моделите на Беринджер да взема? http://www.musicworld.bg/bg/c_529/pp_2/Distortion_Pedals.html
  3. Здравейте, искам да попитам този сет става ли за човек който тепърва започва да свири? Китарата и кубето добри ли са за тези $? Ако някой знае някой от техните недостатъци ако може да ги сподели моля П.С. Извинете, сигурно често ви се задават такива въпроси, но ако е възможно ми отговорете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.