FullNewb Публикувано Ноември 15, 2013 Публикувано Ноември 15, 2013 Някой поръчвал ли е от томан? Колко струва доставката и за колко време идва? Мисля да закупя това: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_r_10_bk_rock_series_bundle_1.htm Може и коментар по сета. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Ноември 16, 2013 Отговорено Ноември 16, 2013 Да, много хора поръчват от томан. Аз лично съм поръчвал директно през тях китара и усилвател от musicworld.bg, които работят с thomman. Свържи се с тях, ако не могат да ти помогнат, може да ти предложат и нещо сходно, което е налично в магазините им. Цените им са същите, даже в повечето случаи си спестяваш доставката. Добави си този продукт в кошницата и ще ти сметнте доставката. Последно беше около 30 euro. Коректни са и нещата идват в срок. Проверявай всичко пред куриерите и ако има проблем веднага попълваш формуляра за връщане. Ако не се лъжа Спиди ги доставят. Ако действително те са виновни и си го разбрал пред куриер, няма проблем ще си я вземат обратно. За електрониките си имаш 3 години гаранция. Само те предупреждавам, не очаквай много от тази китара. Може да има и дефекти, за които томан не са виновни, все пак те не ги произвеждат. Поръчвай смело и успех! Цитирай
Annonnymоus Отговорено Ноември 17, 2013 Отговорено Ноември 17, 2013 ^ Всъщност доколкото съм запознат, Harley Benton са китари именно на Thomann, така че би трябвало да си следят качеството на производството. Иначе китарката едва ли ще свири по-лошо от която и да е друга такава за 200-300 лева. Просто марката продава в голям процент от случаите. То затова е пълно със скуайъри. 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Ноември 17, 2013 Отговорено Ноември 17, 2013 Виж не знаех. И аз се чудя защо имат такива брутално ниски цени и са на 1-во място в почти всички категории, а те си ги рекламирали хората. даже по едно време бях се навил да си вземам една от сглобяемите им китари за около 70 евро ако не се лъжа. Исках да науча устройството и сглобката на китара от първа ръка. И въпреки това, няма как да се очаква кой знае какво за китара за 100-200лв. Цитирай
Recommended Posts