makedonetsa Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Нещата в никакъв случай не стават само с гледане на DVD-та ! Трябва си даскал Цитирай
necrony Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 (Редактирано) За тези, които се опитват да свирят без да посещават учител и не знаят нотите ще им кажа това: 4 години бях самоук и това, което успях да постигна с много труд се оказа едно голямо нищо. Песни, които са супер елементарни с обикновени тактове и брейкове. От 5 месеца ходя при Иван Енев (Пловдив) и да ви кажа, преоткрих барабаните. Просто нотите ми дадоха толкова много нови неща, които сам никога нямаше да достигна. Става въпрос за дадена песен. Без да съм ходил на уроци я свирех по един начин.. след това започнах да усещам пулсацията, да правя по разнообразни неща и дадената песен се получава сто пъти по-добре. Това е от мен, дерзайте! Редактирано Април 15, 2007 от necrony Цитирай
GroOveR Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Хах...ми много ясно че не става само с гледане на ДВД-та,имах предвид че това ти дава възможност да видиш нещата показани от наистина големи професионалисти...А ако опрем до въпроса с нотите.......Моето лично мнение че музикант който не чете ноти...просто не е музикант Цитирай
evans Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 (Редактирано) Хах...ми много ясно че не става само с гледане на ДВД-та,имах предвид че това ти дава възможност да видиш нещата показани от наистина големи професионалисти...А ако опрем до въпроса с нотите.......Моето лично мнение че музикант който не чете ноти...просто не е музикант Абсолютно, това е все едно да искаш да учиш английски,обаче само да слушаш ВВС,без да отваряш учебника и граматиката Редактирано Април 18, 2007 от evans Цитирай
Moarein Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 Според мен зависи какви цели искаш да постигнеш. Ако ще ставаш професионален барабанист - ноти ще трябват - няма начин. Понеже видях пример с английския език - ако ще ставаш преводач, ясно е че само с разговорника няма да минеш. От друга страна, ако ще свириш просто за удоволствие - може и без ноти. Никъде не е казано, че барабаните на дадена песен трябва да се вадят 1 към 1. Така мисля аз де Цитирай
GroOveR Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 Според мен зависи какви цели искаш да постигнеш. Ако ще ставаш професионален барабанист - ноти ще трябват - няма начин. Понеже видях пример с английския език - ако ще ставаш преводач, ясно е че само с разговорника няма да минеш. От друга страна, ако ще свириш просто за удоволствие - може и без ноти. Никъде не е казано, че барабаните на дадена песен трябва да се вадят 1 към 1. Така мисля аз де Ми то не е само за ваденето на песните едно към едно...когато си истински музикант и ти идва някаква много добра идея е супер тъпо да не можеш да го напишеш...все пак дори и да се опиташ да запомниш нещо няма да се получи.Ако си професионалист според мене не трябва да има Copy и Paste а по скоро мозъка ти да направи всичко Цитирай
Recommended Posts