Jump to content
Българският форум за музиканти

Bending The Rules

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Bending The Rules's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Първо благодаря за съветите! И второ - въпросният учител, който ти споменаваш, би ли се занимавал да ме въведе първо в света на нотите и след това да задълбочим в техника на свирене, школи и упражнения или за първото да си намеря някой по-неангажиран и как евентуално мога да се свържа с Георги Ангелов? Между другото приятелката ми учи в НМУ "Любомир Пипков" от тази година и ще разпита за добър учител и когато разбера повече за него пак ще пиша, за да се допитам и до вас, дали знаете нещо за него и ако да - какви са ви впечатленията. За времето и годините си прав, но аз не искам да мисля колко много съм загубил, защото това е лошата страна на нещата и само би ми пречело ако задълбавам в нея. По-скоро си мисля колко много мога да направя и най-вече да сбъдна една мечта ако съм сериозен и постоянен. Пък и не съм тръгнал да ставам супер барабанист и поне на първо четене искам просто след няколко години да постигна едно прилично ниво, което да ми позволи да се съберем приятелчета в някое читалище и да посвирим заедно за кеф, а по-натам ако заслужим и си го извоюваме да можем да забием и изкуфеем пред приятели и познати. Ако постигна това бих се чувствал много удовлетворен и щастлив, пък дори свиренето да ми остане само хоби или странична дейност. П.С.: Благодаря за похвалата! Старая се да пиша грамотно и без грешки (доколко ми позволява образованието ), защото това за мен означава едно уважение към езика ни, което би трябвало всеки, който се чувства българин, да проявява...
  2. Здравейте, форумци! Нов съм тук и се регнах, за да потърся помощ и да поискам съвет от по-опитните, да ме въведете в материята. На 16 години съм и искам да се науча да свиря на барабани. Намерението ми е сериозно и макар че ходя на училище, което е на 1 час от нас и се гони сериозна подготовка за българските стандарти, съм готов да го пренебрегна и да отделям колкото се може повече време на свиренето, защото ми писна да правя неща, които не са ми на сърцето. За съжаление досега съм се занимавал в друга област, покрай баща ми и майка ми и може да се каже, че съм музикално неграмотен. Затова ще помоля ако на някой му се занимава да ми обясни най-основното и да ме посъветвате за неща като какво ще ми е нужно за начало като инструменти и може би някаква литература и да ми препоръчате учител, при който да напредна възможно най-бързо. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.